مظلومیت همیشگی اهل بیت (ع)
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مظلومیت واژهای است که با زندگی اهل بیت علیهم السلام اجین شده است، اما این مظلومیت چیزی نیست که باعث شود اهل بیت از مبارزه با ظالمان زمانه خود دست بردارند. رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود امیرالمومنین را مظلوم، اما مقتدر توصیف کردند. مظلومیت همیشگی اهل بیت (ع) دربارهی اهلبیت (علیهمالسلام) هم مطلبی نمیگویم؛ جز اینکه عرض بکنم این بزرگواران همواره...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مظلومیت واژهای است که با زندگی اهل بیت علیهم السلام اجین شده است، اما این مظلومیت چیزی نیست که باعث شود اهل بیت از مبارزه با ظالمان زمانه خود دست بردارند. رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود امیرالمومنین را مظلوم، اما مقتدر توصیف کردند.
مظلومیت همیشگی اهل بیت (ع)
دربارهی اهلبیت (علیهمالسلام) هم مطلبی نمیگویم؛ جز اینکه عرض بکنم این بزرگواران همواره مظلوم بودند - «و لم نزل اهل البیت مظلومین» (1) - و همچنان مظلوم هستند؛ به خاطر اینکه برای بسیاری از مسلمین، معارفشان شناخته نیست و راهشان مشخص نمیباشد. این مسؤولیت به عهدهی ماست که هرچه میتوانیم، در جهت معرفی اهلبیت و روشن کردن راه آنها و متشکل کردن پیروان آنها و هدایت بچههای شیعی به سمت اهداف اهلبیت تلاش کنیم. ما خواستیم که این مجمع جهانی اهلبیت (علیهمالسلام) در این طریق کار یک مرکز را بکند.1370/07/04
بیانات در دیدار اعضای شورای عالی مجمع جهانی اهلبیت (ع)
1) امالی، شیخ طوسی ص 566 ح 1174 بحارالانوار، علامه مجلسی: ج10، 142 ح5
امام سجاد علیه السلام از امام حسن علیه السلام نقل میکند... أَیُهَا النَاسُ اِنِی لَو قُمتُ حَولًا فَحَولًا أَذکُرُ الَذِی أَعطَانَا اللَهُ عَزَ وَ جَلَ وَ خَصَنَا بِهِ مِنَ الفَضلِ فِی کِتَابِهِ وَ عَلَی لِسَانِ نَبِیِهِ ص لَم أُحصِهِ وَ أَنَا ابنُ النَبِیِ النَذِیرِ البَشِیرِ وَ السِرَاجِ المُنِیرِ الَذِی جَعَلَهُ اللَهُ رَحمَهً لِلعَالَمِینَ وَ أَبِی عَلِی ع وَلِیُ المُؤمِنِینَ وَ شَبِیهُ هَارُونَ وَ اِنَ مُعَاوِیَهَ بنَ صَخر زَعَمَ أَنِی رَأَیتُهُ لِلخِلَافَهِ أَهلًا وَ لَم أَرَ نَفسِی لَهَا أَهلًا فَکَذَبَ مُعَاوِیَهُ وَ ایمُ اللَهِ لَأَنَا أَولَی النَاسِ بِالنَاسِ فِی کِتَابِ اللَهِ وَ عَلَی لِسَانِ رَسُولِ اللَهِ ص غَیرَ أَنَا لَم نَزَل أَهلَ البَیتِ مُخِیفِینَ مَظلُومِینَ مُضطَهِدِینَ مُنذُ قُبِضَ رَسُولُ اللَهِ فَاللَهُ بَینَنَا وَ بَینَ مَن ظَلَمَنَا حَقَنَا...»
ترجمه:
«مردم اگر من سالها پشت سر هم بایستم و برای شما امتیازات خود را که خداوند بزرگ و بلندقدر به ما ارزانی داشته و ما را در بزرگی در کتابش و بر زبان پیامبرش (ص) خاص گردانیده، بیان کنم هرگز نتوانم به شماره آورم. من فرزند پیامبر بیم دهنده و مژده دهنده و کسی که بسان چراغ درخشان است هستم. آن پیامبری که خداوند او را رحمت برای جهانیان قرار داد و پدرم علی سرپرست مؤمنان و شبیه هارون است؛ و معاویه فرزند صخر خیال میکند من او را شایسته خلافت میدانم و خود را شایسته آن نمیدانم و معاویه دروغ میگوید. به خدا سوگند من بنا به کتاب خدا و گفتار رسول خدا از جان مردم بر آنها مقدمترم. جز اینکه ما از زمان درگذشت پیامبر (ص) پیوسته بیمناک و مظلوم و ستم کشیده از دست ستمگرانیم. خداوند بین ما و ستمگرانمان حاکم خواهد بود»
منبع: KHAMENEI.IR