شنبه 22 شهریور 1404

معاون استاندار بوشهر: راهپیمایی 13 آبان در این استان مجازی برگزار می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
معاون استاندار بوشهر: راهپیمایی 13 آبان در این استان مجازی برگزار می‌شود

بوشهر _ایرنا _ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: راهپیمایی 13 آبان امسال در این استان برای پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا، مجید خورشیدی روز چهارشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: همچنین با توجه به شکنندگی وضعیت استان بوشهر در بحران کرونا برگزاری هر گونه جلسه غیر ضروری اداری ممنوع است.

وی تاکید کرد: براساس تصمیم ستاد استانی کرونا آیین خاکسپاری باید با حضور شمار معدودی از بستگان برگزار و تجمع جلوگیری شود.

خورشیدی گفت: همچنین ممنوعیت برپایی چادر در سواحل و پارک ها در استان بوشهر ممنوع است و در همین ارتباط باید شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا اقدام و از برپایی چادر جلوگیری کنند.

وی گفت: در زمینه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در استان بوشهر خوب عمل شده اما تا زمانیکه آمار به 100 درصد نرسد این دغدغه مندی وجود دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*