جمعه 21 شهریور 1404

معلمان حق‌التدریسی بوشهر جذب آموزش و پرورش می‌شوند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
معلمان حق‌التدریسی بوشهر جذب آموزش و پرورش می‌شوند

بوشهر - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرروش استان بوشهر گفت: همه معلمان حق‌التدریس این استان در سه مرحله امسال و ابتدای سال 1400 با فراگیری آموزش‌های لازم در دانشگاه فرهنگیان در این اداره کل جذب می‌شوند.

به گزارش ایرنا، علیمراد کرمی روز شنبه در نشست با مسئولان شهرستان دشتستان افزود: در آذر ماه امسال 30 درصد از معلمان حق‌التدریسی مربوط به سال‌های گذشته در این استان برای فراگیری آموزش‌های لازم به دانشگاه فرهنگیان معرفی و 30 درصد در بهمن سال‌جاری و مابقی نیز درابتدای سال 1400 تعیین تکلیف می‌شوند، طوریکه همه حق‌التدریسی‌های این استان تا پایان دولت دوازدهم جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

وی در باره آموزش غیر حضوری دانش‌آموزان در استان بوشهر اظهارداشت: هم اکنون 85 درصد دانش آموزان این استان در شبکه شاد فعال هستند و 15 درصد دیگر نیز به دلیل نداشتن وسایل سخت افزاری نظیر تبلت و موبایل هوشمند و یا نبود زیرساخت‌های اینترنتی مشکل دارند که در تلاش هستیم تا از طریق خیران و نهادهای حمایتی هر چه سریعتر تبلت و گوشی هوشمند دراختیار این عده قرار گیرد. کرمی ضمن تاکید بر ارتقای آموزش و پرورش دشتستان در زمینه‌های نرم افزاری و سخت افزاری بیان کرد: یکی از برنامه‌های مهم راه‌اندازی و استقرار دانشگاه فرهنگیان دراین شهرستان است که در حال رایزنی با وزارتخانه در این زمینه هستیم و امیدواریم با توجه به وجود زیرساخت های لازم این دانشگاه هرچه زودتر فعال شود.

مدیرکل آموزش و پرروش استان بوشهرگفت: هم‌اکنون 11 پروژه آموزشی در دشتستان در ساخت است و 34 فضای آموزشی تخریبی نیز در این شهرستان وجود دارد.

فرماندار دشتستان نیز با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش در جامعه و نقش آن در توسعه و پیشرفت اظهار داشت: باید به آموزش و پرورش اهتمام ویژه داشت زیرا این نهاد، کانون انتشار دانایی است و توسعه و پیشرفت هر جامعه‌ای در گرو نگاه ویژه به نهاد و تقویت آن است.

فتح الله نوروزی افزود: از سال 92 تا 98، 90 پروژه عمرانی شامل 282 کلاس درس با اعتبار 36 میلیارد تومان در این شهرستان اجرا شده‌است.

فرماندار دشتستان گفت: تلاش شده در اعتبارات دشتستان نگاه ویژه‌ای به آموزش و پرورش داشته باشیم و در سال جاری نیز بیش از 10میلیارد تومان در کمیته برنامه ریزی شهرستان برای ارتقای آموزش و پرورش تصویب شد که امیدواریم با تخصیص این اعتبار شاهد رشد و توسعه بیشتر علم و دانش در گستره شهرستان باشیم.

نوروزی افزود: احیای دانشگاه فرهنگیان در حوزه دشتستان، تقویت زیرساخت‌های درمانگاه فرهنگیان و احیای مدارس شبانه روزی که به مدارس عادی تبدیل شده‌اند از دیگر مواردی است که باید مورد اهتمام قرار گیرد.

فرماندار دشتستان از وجود 34 مدرسه تخریبی و فرسوده در شهرستان خبر داد و افزود: برای نوسازی این مدارس باید مجمع خیران مدرسه ساز را در مناطق چهارگانه آموزش وپرورش شهرستان فعال و از ظرفیت این نهاد موثر استفاده بهینه کنیم و در کنار آنها، دولت نیز مشارکت فعال خواهد داشت.

ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز بر توجه بیشتر به حوزه آموزش و پرورش در این شهرستان تاکید و بر تقویت بیشتر پژوهش‌سرای دانش‌آموزی در برازجان به عنوان مرکز پژوهشی و علمی و تدوین بسته آموزشی و برنامه‌ای برای بالا بردن کیفیت آموزش در آموزش و پرورش و استفاده از استادان خوب دراین نهاد تاکید کرد.

*س_برچسب‌ها_س*