مقدمات برای تفریغ برخط بودجه آماده است / انجام اقدامات پیشگیرانه در دیوان محاسبات برای کاهش تعداد پروندههای ارجاعی به دادسرا
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، دکتر سید احمدرضا دستغیب در این نشست، با ابراز خرسندی از تشکیل چنین جلساتی اظهار داشت: شکل گیری چنین مجموعه منسجمی در کشور با رویکرد پیگیری مطالبات مردمی و مبارزه با فساد، مایه امیدواری است تا ذیل آن بتوان تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی را دنبال کرد. رییس کل دیوان محاسبات در ادامه...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، دکتر سید احمدرضا دستغیب در این نشست، با ابراز خرسندی از تشکیل چنین جلساتی اظهار داشت: شکل گیری چنین مجموعه منسجمی در کشور با رویکرد پیگیری مطالبات مردمی و مبارزه با فساد، مایه امیدواری است تا ذیل آن بتوان تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی را دنبال کرد.
رییس کل دیوان محاسبات در ادامه به تشریح وظایف و همچنین تاریخچه حسابرسی در این نهاد نظارتی پرداخت و افزود: دیوان محاسبات با سابقه 117 سال حسابرسی، حلقه واسطی برای حکمرانی مطلوب در کشور محسوب میشود، وظیفه اصلی این نهاد، نظارت مستمر مالی به منظور پاسداری از بیت المال است.
وی تاکید کرد: سامانه ارتباطات مردمی 198 از جمله بسترهایی است که شما بعنوان تشکلهای مطالبه گر و مردمی، میتوانید یافتههای بکر و کاربردی را در راستای تحقق شفافیت و انضباط مالی در اختیار دیوان محاسبات گذاشته و یاریگر ما باشید.
رییس کل دیوان محاسبات کشور، مقوله مبارزه با فساد را به تیغ دولبهای تشبیه کرد که باید با آگاهی کامل در این وادی قدم گذاشت و گفت: در قضیه مبارزه با فساد، باید مراقب بود چراکه ورود به این حیطه هم میتواند امید آفرین بوده و منجر به بهبود شرایط شود و هم میتواند باعث سیاهنمایی شده و به اعتماد عمومی لطمه بزند.
وی در ادامه با بیان اینکه تلاش ما این بوده که تمرکز دیوان را از "همهرسی"های عمدتاً وقتگیر به سمت "مهمرسی" معطوف کنیم، از آمادگی دیوان محاسبات برای ارایه تفریغ برخط بودجه خبر داد و بیان داشت: ما مقدمات تفریغ برخط و مانیتورینگ لحظه به لحظه خرجکرد بودجه سنواتی را آماده سازی کرده ایم و آمادگی داریم تا برای سال آینده، این موضوع را عملیاتی کنیم.
وی درخصوص نحوه گزارشدهی دیوان محاسبات نیز خاطر نشان کرد: گزارش زمانی خوب و اثربخش خواهد بود که روکش مدیریتی داشته باشد و موجب تصمیم سازی بهتر در ارگانهای تصمیمگیر شود، در همین رابطه در بسیاری از قوانین یا گزارشها قید میشود که "دولت مکلف است" درحالیکه باید بطور دقیق، مسئول دستگاه مربوطه مخاطب قرار گرفته و از کلیگویی پرهیز شود.
گفتنی است در این جلسه تعدادی از دبیران مجامع مطالبه گری استانها به بیان دغدغهها و مشکلات خود پرداختند و رییس کل و سایر مدیران دیوان محاسبات نیز پاسخگوی موارد مطروحه بودند.