ملاک و معیار ما، خنده بیشتر نبود / فجر، بزرگترین تابلوی هنر انقلاب است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در روز پنجم از چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجرقربانعلی طاهرفر، کارگردان فیلم «آپاراتچی» پس از نشست خبری این فیلم در گفتگو با خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: در این اثر، نشانهگذاری ما برای خلق موقعیت کمدی نبود؛ خندهها در دل همان حوادث جدی قرار داشت. پارادوکس داخل داستان، اینکه یک نقاش ساده ساختمان که سواد ندارد، آرزوی ساختن یک فیلم سینمایی و حضور...
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در روز پنجم از چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجرقربانعلی طاهرفر، کارگردان فیلم «آپاراتچی» پس از نشست خبری این فیلم در گفتگو با خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: در این اثر، نشانهگذاری ما برای خلق موقعیت کمدی نبود؛ خندهها در دل همان حوادث جدی قرار داشت. پارادوکس داخل داستان، اینکه یک نقاش ساده ساختمان که سواد ندارد، آرزوی ساختن یک فیلم سینمایی و حضور در جشنواره بینالمللی را دارد، باعث می شود داستانکها و موقعیتهای فرعی هم تحت تاثیر این تعارض قرار گرفته و باعث ایجاد خلق موقعیتهای کمدی شود. از طرفی، ملاک و معیار ما، خنده بیشتر نبود.
وی در مورد اکران این اثر گفت: من باتوجه به اعتبار و احترامی که از سوی عزیزانم در سازمان سوره داشته و دقتی که از آنها سراغ دارم، مطمئن هستم برنامهریزی خوبی برای اکران خواهند داشت. معیار آنها ساختار کلی فیلم و تاریخی است که این اثر میتواند به توفیق بیشتر در حوزه مخاطب، دست پیدا کند.
کارگردان فیلم «آپاراتچی»: فجر، بزرگترین تابلوی هنر انقلاب است. رسالت اصلی ما، نگه داشتن این تابلو است؛ اما به سمتی که زینت واقعی انقلاب اسلامی باشد، نه اینکه محل مناقشه باشد.
طاهرفر در پایان در مورد عدم ورود برخی ازآثار به بخش مسابقه جشنواره فجر خاطرنشان کرد: اگر فجر به این پاسخ دهد که چرا آثاری که در بخش «سودای سیمرغ» هستند، در این بخش حضور دارند، دیگر نیاز نیست بپرسیم چرا یک اثر در این بخش حضور ندارد.