چهارشنبه 24 بهمن 1403

ملخ‌های صحرایی وارد استان‌های جنوبی می‌شوند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ملخ‌های صحرایی وارد استان‌های جنوبی می‌شوند

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی حفظ نباتات گفت: بنابر پیش‌بینی‌های فائو احتمال حمله ملخ‌های صحرایی به استان‌های جنوبی ناشی از بارش‌های نرمال وجود دارد.

سعید معین مدیرکل مبارزه با آفات عمومی حفظ نباتات گفت: بنابر پیش بینی‌های فائو احتمال حمله ملخ‌های صحرایی در اسفند ماه به سبب بارش‌های نرمال و بالاتر از نرمال به استان‌های خوزستان، جنوب فارس و بوشهر وجود دارد.

به گفته او، با توجه به بارش‌های نرمال و بیش از نرمال در ماه‌های بهمن و اسفند در مناطق مرکزی و شمالی عربستان، پوشش سبز در حد خوبی فراهم می‌شود که با رسیدن به اسفندماه به سبب خشک شدن علف‌ها به قسمت‌های مرکزی و شمال عربستان می‌روند.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات افزود: برآورد‌ها حاکی از آن است که ملخ‌های صحرایی در اسفندماه وارد استان‌های جنوبی شوند، اما مشخص نیست با چه تراکمی وارد خواهند شد.

معین گفت: برآوردها حاکی از آن است که به احتمال بالای 70 درصد حمله ملخ صحرایی به کشور وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی