دوشنبه 5 آذر 1403

مناسب سازی "شبکه شاد" برای دانش‌آموزان استثنایی کشور

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
مناسب سازی "شبکه شاد" برای دانش‌آموزان استثنایی کشور

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدجواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در مصاحبه با رادیو گفتگو این سازمان را از افتخارات بعد از انقلاب دانست و گفت: تاکنون 7 گروه از دانش آموزان با آسیب‌های بینایی، شنوایی، جسمی - حرکتی، ذهنی، اوتیسم و چند معلولیتی را تحت پوشش داشته‌ایم. وی از افزایش 18ب رابری آموزش‌های تحت پوشش این سازمان از بدو تاسیس تا امروز خبر داد و افزود:...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدجواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در مصاحبه با رادیو گفتگو این سازمان را از افتخارات بعد از انقلاب دانست و گفت: تاکنون 7 گروه از دانش آموزان با آسیب‌های بینایی، شنوایی، جسمی - حرکتی، ذهنی، اوتیسم و چند معلولیتی را تحت پوشش داشته‌ایم.

وی از افزایش 18ب رابری آموزش‌های تحت پوشش این سازمان از بدو تاسیس تا امروز خبر داد و افزود: هم اینک بیش از 152 هزار دانش آموز در بیش از 2000 مدرسه استثنایی و 21 هزار مدرسه پذیرا، تعلیم و تربیت دریافت می‌کنند.

حسینی تعلیم و تربیت دانش آموزان در این مراکز را نیازمند توانمندی و تجهیزاتی ویژه دانست و ادامه داد: تلاش داریم با رویکرد عدالت آموزشی برای دانش آموزان جایگیری مناسبی را ایجاد کنیم.

وی از برنامه سنجش سلامت جسمانی به منظور آمادگی تحصیلی یاد کرد و افزود: ابتدا پوشش این طرح یک و نیم درصد بود که تا سال گذشته به 97. 6 درصد ارتقا یافت.

حسینی از اهداف مهم این طرح را ناظر بر سنجش سلامت دانش آموزان در بدو ورود به تحصیل عنوان کرد و گفت: این طرح رویکرد عدالت آموزشی را فراهم می‌سازد.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش در رابطه با چگونگی آموزش‌های مجازی برای این گروه از دانش آموزان در شرایط کرونایی اظهار کرد: نظام تعلیم و تربیت واکنش‌های سنجیده را با همراهی خوب صداوسیما طراحی کرده است و با شروع سال تحصیلی، مسئله‌ای مهم را با عنوان "اطلس یادگیری" مد نظر داریم.

حسینی در اینباره گفت: اصل اول اینست که آموزش باید در شریط کرونا تداوم داشته باشد؛ حتی اگر مدارس تعطیل باشند و اصل دوم پوشش حداکثری و فراگیر آموزش است و هیچ دانش آموزی بدلیل این شرایط نباید از پوشش تحصیلی ما دور بماند.

وی خاطرنشان کرد: اطلس یادگیری بدین معناست که کادر مدارس در مراکز آموزشی حضور دارند و دانش آموزانی که شرایط حضور دارد، باید وارد مدارس شده و تعلیم و تربیت را ادامه دهند.

حسینی همچنین از استقرار شبکه شاد برای دانش آموزان استثنایی سخن گفت که در قالب پلتفرمی مستقل، آموزش‌ها را برای این قشر از دانش آموزان فراهم می‌آورد.

وی افزود: شبکه شاد اخیرا ظرفیت‌هایی را رونمایی کرده است که امکان آموزش تعاملی در سطح صوتی و تصویری را میسر ساخته است.

حسینی با اشاره به برگزاری آزمون در شبکه شاد گفت: ما 10 الی 11 مورد مناسب سازی شبکه شاد را در دست اقدام داریم که یکی از آن‌ها، نرم افزار گویاساز برای نابینایان خواهد بود.

وی در رادیو گفتگو افزود: همچنین پایگاه جامع محتوای آموزشی را برای تمام استان‌ها بارگذاری خواهیم کرد که بیش از 4 هزار عنوان درس را پوشش می‌دهد.