دوشنبه 28 اردیبهشت 1405

اجتماعی وب‌گاه منیبان

اجتماعی وب‌گاه منیبان

خالدی سخنگوی اورژانس کشور از خروج قطار مسافربری مشهد به یزد در محور طبس از ریل خبر داد.

وزیر آموزش و پرورش با ابلاغ یک دستورالعمل اجرایی به استان‌ها، شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان را برای سال تحصیلی 1402-1401 در مقاطع پیش‌دبستانی، دبستان و متوسطه اعلام کرد.

امروز در 9 استان ایران وزش باد شدید موقت همراه با گرد و خاک رخ خواهد داد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: تحقیقات در خصوص اتلاف خرس قهوه‌ی و توله همراهش ادامه دارد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی توضیحاتی درمورد افزایش حقوق بازنشستگان ارائه داد.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: اعزام زائران حج تمتع از 22 خرداد امسال و از طریق 18 فرودگاه کشور انجام خواهد شد.

سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد شهروندان تهرانی از امروز دوشنبه 16 خرداد تا چهارشنبه 18 خرداد، برای ورود به طرحِ ترافیک نیازی به رزرو روزانه ندارند.

به توجه به گفته های سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امکان نقل و انتقال فرهنگیان به شهر تهران امکان پذیر می باشد.

امروز در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در بخش‌هایی از غرب، شمال غرب کشور، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

مسئول امور پایگاه فوریت‌های پزشکی شهرستان خوروبیابانک گفت: بر اثر واژگونی یک دستگاه سواری ام وی ام، همسر و فرزند "حامد سلطانی" مجری برنامه تلویزیون در حادثه رانندگی جان باختند و 2 نفر مصدوم شدند.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت در طول 24 ساعت گذشته، هیچ بیمار مبتلا به کووید19 در کشور فوت نکرد و مجموع جان باختگان این بیماری، در عدد 141 هزار و 318 نفر ماند.

فرماندار ویژه شهرستان آبادان گفت: با بیرون آوردن یک پیکر دیگر از زیر آوارهای متروپل آبادان، مجموع جان‌باختگان این حادثه به 37 نفر رسید.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش گفت: رئیس مرکز منابع انسانی وزارتخانه آیین نامه کپی شده رتبه بندی معلمان را تحویل این شورا داد و به اعتراضات هم توجهی نکردند.

شهردار تهران از احداث اتوبان 16/5 کیلومتری در شرق تهران خبر داد و گفت: تا 45 روز آینده همه پله برقی‌های تهران بازسازی می‌شوند.

بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی، دمای هوا در مناطق مختلف کشور افزایش پیدا می کند.

آیین نامه رتبه بندی معلمان در موعد مقرر انجام و تقدیم دولت شده و به محض تصویب در صحن هیات دولت، اجرا می شود.