سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

سیاسی وب‌گاه منیبان

سیاسی وب‌گاه منیبان

مشاور سابق احمدی نژاد نوشت: زاهدی وفا وزیر پیشنهادی کار 4 سال در کانادا اقامت داشته و دو دخترش تابعیت کانادا را دارند.

فعال رسانه‌ای اصولگرا در توییتی با اشاره به وضعیت زائران اربعین در مرز به عملکرد دولت سیزدهم در این زمینه زرشک طلایی داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام وزارت خزانه داری آمریکا در تحریم چند باره وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و وزیر این وزارتخانه را شدیدا محکوم کرد.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در بروکسل به بیانیه ضد ایرانی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی واکنش نشان داد و تصریح کرد که این سازمان و اعضایش به جای انتساب اتهام های بی‌اساس علیه ایران، از پناه دادن به گروهک تروریستی منافقین در سرزمین‌های خود پرهیز کنند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز وارد ایلام شد.

وزیر امور خارجه گفت: آمریکا باید از کاربرد ادبیات ابهام در متن فاصله بگیرد تا توافق در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان نوشت: این قبیل اکانت‌ها جعلی است و متعلق به اینجانب نیست.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای از اعمال تحریم علیه چند شخص و نهاد ایرانی خبر داد.

ملکه انگلیس در سن 96 سالگی درگذشته است

گاردین در خبری اعلام کرد که ملکه الیزابت دوم درگذشت اما کاخ باکینگهام هنوز این خبر را تایید نکرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان مفاد بیانیه نشست 158 وزرای خارجه اتحادیه عرب و کمیته خودخوانده 4 جانبه در خصوص جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد.

معاون رییس جمهور در امور زنان نوشت؛ امروز برخی با ذوق زدگی از مهاجرت فرزند اینجانب گفتند درحالی که درحالی که سفر موقت کاری ایشان جهت توسعه و پشتیبانی مجموعه دانش‌بنیانی است.

رزمایش اقتدار 1401 نیروی زمینی ارتش شب گذشته با عملیات متحرک هوایی شبانه بالگردهای مجهز به سامانه‌های دید شبانه برای اولین بار برگزار شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اتهامات بی پایه و اساس شورای امنیت ملی آمریکا و وزارت خارجه بریتانیا علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص حمله سایبری ادعایی به آلبانی را مردود خوانده و بشدت محکوم کرد.

مجلس خبرگان رهبری با انتشار بیانیه‌ای در واکنش به برخی شبهات درباره آینده رهبری نظام تصریح کرد: خبرگان رهبری به عنوان معتمدان ملت بر حسب وظیفه ذاتی، قانونی و شرعی خود شبهه پراکنی ها را بی معنا دانسته و اعلام می دارد سابقه این مجلس وزین حاکی از توجه به شایسته گزینی و انتخاب اصلح بوده است.

رئیس ستاد کل نیروی‌های مسلح به ارتش آمریکا رژیم صهیونیستی و کشورهای میزبان آنها در خصوص تهدید امنیت کشورمان هشدار داد.