مهارتهای فنی و حرفهای راهی برای اشتغال جوانان است
سمنان - ایرنا - سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: برخوردار نبودن جوانان جویای کار از مهارت یکی از دلایل مشکل بیکاری است و رفع این مشکل در گرو تغییر فرهنگ اشتغال، ترویج آموزش های مهارتی و ترغیب جوانان به فراگیری این آموزش هاست.
رضا نقدی دوشنبه در دیدار با آیت الله سید محند شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفهای با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصتهای جدید شغلی برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار در حوزههای مهارتی و تکنولوژی و همچنین افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، رسالت و ماموریت خود را دنبال میکند.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: این دانشگاه از طریق تربیت متخصصان کارآفرین و نیز تعامل با مراکز صنعتی و بخشهای دولتی و خصوصی، زمینههای لازم را برای کسب مهارت، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای جوانان فراهم کند زیرا کلید اشتغال و مهارتآموزی همراه با نگاه کارآفرینی است که این امر در دانشگاه فنی و حرفه ای کاملا ملموس و قابل رویت است و 65 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای، جذب بازار کار می شوند.
وی افزود: در کشورهای توسعه یافته، آموزش های مهارتی به عنوان اصلی جدایی ناپذیر در پیشرفت کشور مورد توجه است.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان ادامه داد: یکی از امتیازات خوب این دانشگاه برای دانشجویان این است که بعد از گذراندن دوره آموزش و تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای به همراه کسب تجربه کافی، می توانند بلافاصله برای خودشان اشتغالزایی کرده و با ایجاد و راه اندازی کارگاهی برای چند جوان دیگر نیز شغل ایجاد کنند.
نقدی افزود: برخوردار نبودن جوانان جویای کار از مهارت یکی از دلایل مشکل بیکاری است و رفع این مشکل در گرو تغییر فرهنگ اشتغال، ترویج آموزش های مهارتی و ترغیب جوانان به فراگیری از این آموزش هاست.
دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان بیش از 4 هزار دانشجو و 4 دانشکده در شهرستانهای سمنان و شاهرود و امیرآباد دامغان دارد.
*س_برچسبها_س*