مهدی کیانی
مهدی کیانی
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد از فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه تراکتور در برگزاری بازی، عذرخواهی آنها از اعضای تیم بهخاطر اتفاقات ورزشگاه تبریز و صدور رای منصفانه در اینرابطه را خواستار شد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: سازمان لیگ، باشگاه تراکتور و هیئت فوتبال استان آذربایجان غربی باید در خصوص اتفاقات دیدار تراکتور و پرسپولیس توضیح بدهند.
مدیرعامل پرسپولیس گفت: طبق مقررات باید 30 درصد ورزشگاه بلیت فروخته میشده، ابتدا مسوولان برگزاری توضیح دهند آیا این تعداد تماشاگر 30 درصد ورزشگاه بود؟ اگر یک نفر حاضر شد بگویید این 30 درصد رعایت شده است دیگر هیچ خواستهای نداریم.
تهران - ایرنا - مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد از فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه تراکتور در برگزاری بازی، عذرخواهی آنها از اعضای تیم به خاطر اتفاقات ورزشگاه تبریز و صدور رای منصفانه در این رابطه را خواستار شد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد از فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه تراکتور در برگزاری بازی، عذرخواهی آنها از اعضای تیم و صدور رای منصفانه در این رابطه را خواستار شد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد از فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه تراکتور در برگزاری بازی، عذرخواهی آنها از اعضای تیم به خاطر اتفاقات ورزشگاه تبریز و صدور رای منصفانه در این رابطه را خواستار شد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد از فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه تراکتور در برگزاری بازی، عذرخواهی آنها از اعضای تیم به خاطر اتفاقات ورزشگاه تبریز و صدور رای منصفانه در این رابطه را خواستار شد.
این روایت یک شاهد عینی از جنجالیترین بازی تاریخ پرسپولیس - تراکتور است که به شکلی عجیب نیمه تمام ماند.
در هفته بیست و هشتم لیگ برتر هم شاهد اتفاق های زیبا و زشتی بودیم که زشتترین آن در تبریز رخ داد تا جشن پایان کرونا در فوتبال با سنگ پرانی برخی تماشاگران ضایع شود.
امید عالیشاه یکی از افرادی بود که در جریان حواشی دیدار تبریز به تماشاگران حاضر در ورزشگاه واکنش نشان داد.
بعد از چند بار تلاش برای زدن کرنر و فاصله گرفتن از نقطه کرنر سمت چپ حمله پرسپولیس، امید عالیشاه یک تنه علیه هواداران یک جایگاه ورزشگاه ایستاد!
سیدرضا مهدوی یکی از عجیبترین و خطرناکترین قضاوتهایش را در طول دوران حرفهایش در تبریز و ورزشگاه یادگار امام انجام داد.
هافبک مورداعتماد و محبوب تراکتور نیز علیرغم تمام تلاشهایی که داشت نتوانست سکوهای ملتهب را به سمت آرامش بکشاند.
یحیی گل محمدی با اسکورت کاپیتان تراکتور و همچنین یگان ویژه ورزشگاه را ترک کرد.