یک‌شنبه 1 شهریور 1405

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت در پی وقوع حوادث اخیر و آسیب به جمعی از کارکنان، با صدور نامه‌ای به مدیران عامل شرکت‌های تابع، بر لزوم بررسی سریع شرایط آسیب‌دیدگان تاکید کرد.

اعلام ساخت یک نیروگاه هسته‌ای جدید در نیویورک، به مسئله‌ای جنجالی در آمریکا تبدیل شده است؛ ترامپ در پی آن است که سهم 19 درصدی انرژی هسته‌ای از تأمین برق آمریکا را افزایش دهد.

سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با پیوستن به پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» از مردم برای پیوستن به این پویش ملی دعوت کرد.

قائم مقام مدیرعامل و رئیس کمیته برگزاری مراسم و مناسبت های ویژه ی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: کوچک ترین اختلالی در تامین برق موردنیاز شهروندان تهرانی ایجاد نخواهد شد.

بازار سهام از ابتدای هفته جاری با تصمیم سازمان بورس بازگشایی شد و با ریزش های شدید همراه بود؛ اگر قرار نبود سازمان بورس نقشی در حمایت از بازار سهام ایفا کند، چرا اصلاً این بازار تعطیل شد؟

رئیس سازمان جهاد کشاورزی از پایداری وضعیت تأمین و عرضه کالاهای اساسی خبر داد و تأکید کرد: با تلاش شبانه‌روزی هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد ونظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد.

شیراز - مدیرکل راه و شهرسازی فارس از رفع تصرف 409 هزار مترمربع از اراضی ملی این استان در خرداد 1404 خبر داد.

هر قطعه سکه طرح جدید امروز (یکشنبه، 8 تیر)، در کانال 78 میلیون تومانی دادوستد شد.

فیروزآباد - مسئول زراعت مدیریت جهاد کشاورزی فیروزآباد از صادرات یک هزار و 200 تن گوجه فرنگی این شهرستان به کشورهای خارجی خبر داد.

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (یکشنبه، 8 تیر) با افت 77 هزار و 890 واحدی به 2 میلیون و 844 هزار واحد رسید.

سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: بازسازی، مقاوم‌سازی و حتی بازطراحی برخی شهرها با رویکرد پدافند غیرعامل باید در دستور کار قرار گیرد.

با توقف جنگ و آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی، شرکت هواپیمایی «ترکیش ایرلاینز»، روز یکشنبه، اعلام کردند که پس از حدود دو هفته تعلیق، پروازهایش به ایران را از روز دوشنبه از سر خواهد گرفت.

معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان بین المللی دریانوردی از آغاز اجرای کنوانسیون بین‌المللی هنگ کنگ برای بازیافت ایمن کشتی‌ها از 5 تیر، 1404 خبر داد.

وزیر اقتصاد از تشکیل صندوق بیمه برای جبران خسارات جنگ 12 روزه علیه ایران خبر داد؛ بسته حمایتی برای صنایع و اصناف نیز در راه است.

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از راه اندازی قطارهای فوق العاده در ایام اربعین و به‌کارگیری 3 هزار دستگاه اتوبوس سایر بخش‌ها برای کمک به سفرهای اربعین خبر داد.

منابع اوپک‌پلاس از احتمال تصمیم هشت عضو این ائتلاف برای بازگرداندن روزانه 411 هزار بشکه دیگر از کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود در ماه اوت در پاسخ به رشد تقاضای جهانی در تابستان خبر دادند.