چهارشنبه 4 شهریور 1405

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

پردیس - سرپرست فرمانداری پردیس گفت: از آغاز سفرهای نوروزی تاکنون، بیش از یک میلیون و 100 هزار تردد خودرو در دو محور اصلی جاده قدیم تهران - بومهن و آزادراه تهران - پردیس ثبت شده است.

عراق به دلیل پایان معافیت آمریکا برای واردات برق از ایران، با بحران کمبود گاز مواجه است.

امروز سه شنبه 5 فروردین ماه 1404، شاخص کل بورس تهران در اولین روز کاری از سال جدید رشد 30626 واحدی را تجربه کرد و به تراز 2,740,715 رسید.

وزیر نیرو با بیان اینکه با حداکثر آمادگی وارد فصل گرم می‌شویم، افزود: تلاش شبانه روزی و بدون تعطیلی برای انجام تعمیرات اساسی واحدهای نیروگاهی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت توانیر از طراحی 36 بسته مدیریت مصرف برق برای عبور از اوج بار تابستان 1404 با استفاده از نظرات نخبگان و صاحبنظران صنعت برق خبر داد.

6 روز پیش اصلی ترین رقیب اردوغان در فضای سیاسی ترکیه از سوی نیروهای امنیتی این کشور بازداشت شد و همین امر به بروز ناآرامی‌های گسترده و متعاقباً بحرانی شدن اوضاع اقتصادی در این کشور منجر شد.

یک مقام مسئول گفت: به منظور حمایت از تولید به دنبال ایجاد «صندوق پروژه های ارزی» برای جذب سرمایه های خُرد هستیم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری گفت: طرح پیش‌فروش بلیت سفرهای نوروزی که از ابتدای اسفند ماه 1403 آغاز شده، همچنان ادامه دارد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در آیین نواختن زنگ آغاز معاملات بورس در سال 1404 با بیان اینکه امسال، سال بازار سرمایه است، گفت امیدواریم امسال سهام‌داران بازده مناسب‌تری کسب کنند.

براساس اعلام گمرک کل کشور چین و عراق در سال 1403 بزرگترین مقاصد صادراتی کالاهای ایرانی بودند.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت، اعلام کرد که تاکنون هیچ برنامه‌ای برای ثبت‌نام مشمولان جدید سهام عدالت وجود ندارد.

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات بورس گفت: اگر بورس رونق داشته باشد، اقتصاد به حرکت درمی‌آید و شعار سال محقق می‌شود.

بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای برنامه‌های راهبردی این بانک برای پیگیری و تحقق شعار امسال را اعلام کرد.

قیمت جهانی طلا با رسیدن به مرز حمایت روانی 3000 دلاری، با افزایش تقاضا برای این دارایی امن مجدداً به 3014 دلار در هر اونس رسید.

با پایان تعطیلات نوروزی، ادارات دولتی کشور از امروز سه‌شنبه 5 فروردین ماه فعالیت رسمی خود را از سر گرفتند.

قیمت‌های جهانی نفت خام در پایان معاملات روز گذشته شاهد رشد محسوس بیش از 80 سنتی بودند و معاملات امروز نیز تا این لحظه افزایش 15 سنتی را تجربه کرده است.