فرهنگی خبرگزاری مهر
فرهنگی خبرگزاری مهر
مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران در پی انتشار تصویر کشف حجاب برخی کارکنان طاقچه با این پلتفرم قطع همکاری کرد.
فراخوان نهمین دوره جشنواره خاتم در بخش های دانش آموزی و بزرگسال با موضوعات بازنمایی و بازگویی و بازآفرینی شخصیت و شیوه زندگی پیامبر اکرم (ص) منتشر شد.
با توجه به موافقت هیأت دولت مبنی بر تعطیلی روزهای 11 و 12 مرداد، به دلیل گرمای هوا، تالارهای مطالعه کتابخانه ملی باز است و خدمات پژوهشی به اعضای کتابخانه ملی ارائه میشود.
رمان «نامیرا» نوشته صادق کرمیار توسط انتشارات کتاب نیستان به چاپ سی و نهم رسید.
دانشگاه پیام نور پایان همکاری خود با شرکت خدمات هوشمند ایده طلایی هاتف (طاقچه) را اعلام کرد.
در اولین ماه تابستان سال جاری 9 هزار و 674 عنوان کتاب از سوی هزار و 244 ناشر در کشور منتشر شده است.
شانکاری چاندران برنده جایزه ادبی مایلز فرانکلین برای رمانش «وقت چای در باغ دارچین» شد.
مشاور وزیر فرهنگ و مدیر عامل صندوق اعتباری هنر از تأسیس نخستین مرکز خدمات مشاوره و کارآفرینی کسب و کارهای فرهنگی و هنری، در صندوق اعتباری هنر خبر داد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به جایگاه زبان فارسی در انسجام ملی و تأکیدی که در قانون اساسی بر حفظ آن وجود دارد، کارگروه تدوین آئیننامه و قوانین پاسداشت زبان فارسی تشکیل شد.
کتاب «پنجهمخملیها؛ همهچیز درباره گربهسانان جهان» نوشته فیونا سان کوئیست و مل سان کوئیست با ترجمه کاوه فیضاللهی توسط نشر نو منتشر و راهی بازار نشر شد.
انتشارات شهید کاظمی بهعنوان یکی از ناشرانی که با اپلیکیشن طاقچه اعلام قطع همکاری کرده با صدور بیانیهای اعلام کرد، خسارت ناشی از این قطع همکاری را برای مخاطبان کتابهای خود جبران میکند.
کتابهای «مرگ میرهولد» نوشته مارک جکسون با ترجمه امیر هایلمقدم و «مناسب و گلوریا» نوشته براندن جیکوب- جنکینز با ترجمه امیرحسین بیات توسط نشر نیماژ منتشر و راهی بازار نشر شدند.
رئیس بنیاد زنان خانهدار مسلمان تایلند در دیدار با رایزن فرهنگی ایران در تایلند بر ضرورت برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی در تایلند و تهران به صورت مشترک تأکید کرد.
ابزار دیجیتال، مطالعه و کتابخوانی در کودکان را دچار آسیب کرده و فضای مجازی و ابزارهای دیجیتال تا حدود بسیاری جای کتابخوانی را در کودکان گرفته است.
شماره جدید مجله «جهان کتاب» با مطالبی با عناوین «فرانکلین در ایران» و «اتحاد در نشر» منتشر شد و روی پیشخان آمد.
کارکنان درمانگاه زندان قصر پس از مداوای طولانی از درمان مرضیه دباغ عاجز شدند و به ایننتیجه رسیدند که امکان بهبودیاش وجود ندارد. به اینترتیب به او گفته شد بهزودی خواهد مُرد.