سه‌شنبه 5 خرداد 1405

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

رئیس فدراسیون بسکتبال ضمن مرور فعالیت‌ها و برنامه‌های این روزهای فدراسیونش در حوزه‌های مختلف، از به کارگیری ظرفیت ستاره‌های پیشین خبر داد و در مورد تیم ملی هم گفت که باخت به قطر توجیه ندارد.

شهداب ایران در آخرین دیدار خود در مرحله مقدماتی مسابقات والیبال باشگاه‌های مردان جهان سه بر یک سیوداد والی شد و از صعود به مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها بازماند.

دو وزنه‌بردار ایران در دسته 102 کیلوگرم قهرمانی جهان ناکام ماندند و موفق به کسب مدال نشدند.

خرم‌آباد - ویدئویی از حضور یار دوازدهم تیم خیبر خرم‌آباد در دیدار خارج از خانه با نساجی مازندران را مشاهده می‌کنید.

خرم‌آباد - ویدئویی از صحنه مشکوک به پنالتی در دیدار با نساجی مازندران که به‌رغم درخواست هوداران خیبر توسط «VAR» چک نشد.

وزنه‌برداران ایران در حرکت یک‌ضرب دسته 102 کیلوگرم قهرمانی جهان 2024 موفق به گرفتن مدال نشدند.

خرم‌آباد - سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد گفت: علی‌رغم اینکه تیم ما خیلی خوب کار کرد ولی اعتقاد دارم کارت‌های بی‌دلیلی گرفتیم.

فدراسیون جهانی کاراته اسامی 5 کاراته کا برتر وزن 84+ کیلوگرم تا پایان سال 2024را اعلام کرد که در میان اسامی اعلام شده نام صالح اباذری به چشم می خورد.

تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار با سپاهان دست کم 3 بازیکن مصدوم در ترکیب خود دارد.

اعتراض نماینده والیبال ایران جواب داد و کمیته داوران برای بازی امشب مقابل آرژانتین، داوران را تغییر داد.

روز اول از هفته نخست لیگ برتر ووشو آقایان به پایان رسید.

تیم های فوتبال نساجی و خیبر در حالی به نتیجه تساوی دست یافتند که VAR در سه صحنه به کمک شاگردان سعید دقیقی آمد.

قزوین - رضا مهاجری سرمربی شمس آذر با بیان اینکه مسئولیت باخت برابر فولاد خوزستان را می پذیرم گفت: تیم شمس آذر نیاز به ترمیم در برخی پست ها را دارد.

قزوین - یحیی گل محمدی گفت: بازی خیلی سختی بود و شمس آذر فشار زیادی در برخی دقایق بر روی تیم ما وارد کرد.

قزوین - شکست تلخ شمس آذر برابر فولاد خوزستان باعث عصبانیت هواداران شمس آذر و سر دادن «حیا کن رها کن» برای برخی مدیران این تیم شد.