ورزشی خبرگزاری مهر
ورزشی خبرگزاری مهر
دروازه بان تیم فوتبال پیکان گفت که در زمین به داور گفته است پنالتی را درست گرفته تا روحیه اش حفظ شود@
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد که هنوز هیچ چیز برای قهرمانی این تیم در لیگ برتر مشخص نیست.
سرمربی تیم فوتبال پیکان گفت: در شرایطی که روزهای سختی را پشت سرگذاشتم می توانستیم دو گل به پرسپولیس بزنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به بازیکنانم تاکید کرده بودم که باید تحت هر شرایطی دیدار برابر پیکان را با پیروزی پشت سربگذارند که خدا را شکر به این مهم دست پیدا کردیم.
وزارت ورزش و جوانان راهیابی تیم ملی هاکی روی یخ بانوان به فینال مسابقات قهرمانی آسیا را تبریک گفت.
قائم مقام باشگاه پیکان از عملکرد تیمش در دیدار برابر پرسپولیس تمجید کرد و گفت: همه دیدند که پیکانی ها با شرافت بازی کردند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در واکنش به اظهارات مسئولان باشگاه استقلال در مورد حواشی اخیر گفت: استقلال تیم همشهری ماست و در میادین بین المللی طرفدار این تیم هستیم.
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر چند در دیدار با پیکان پیروز شدیم اما یک پنالتی ما در این دیدار گرفته نشد.
تیم فوتبال گل گهر در هفته بیست و هشتم لیگ برتر برابر آلومینیوم اراک شکست خورد و هوادار برابر نساجی به تساوی رسید.
تیم فوتبال پرسپولیس که مدعی اصلی قهرمانی در بیست و دومین دوره لیگ برتر است، در دیداری سخت و نفسگیر موفق شد پیکان را شکست دهد و صدر جدول را از رقیب اصلیاش پس بگیرد.
نفرات برتر 7 فرم تالو و ورزشکاران راه یافته به مرحله نیمهنهایی اوزان مختلف ساندا قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی جوانان و ردههای سنی مشخص شدند.
ملی پوشان هاکی روی یخ کشورمان در پنجمین دیدار خود در رقابتهای قهرمانی بزرگسالان آسیا از صف سنگاپور نیز گذشتند و فینالیست شدند.
با وجود فروش اینترنتی 15 هزار بلیت برای بازی امروز پرسپولیس و پیکان بیش از این هوادارمشتاق فوتبال وارد استادیوم آزادی شده بود.
اولین مرحله از اردوی تیم ملی کاراته آقایان از صبح امروز در آکادمی ملی المپیک آغاز شد.
آرای کمیته انضباطی فدراسیون کاراته در خصوص اتفاقات مسابقات انتخابی تیم ملی آقایان و مسابقات بین المللی مستر کاپ اعلام شد.
نیمه اول دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و پیکان در شرایطی با تساوی به پایان رسید که استقلال هم با تساوی برابر صنعت نفت شانس قهرمانی خود را کم کرد و این خطر ممکن است سرخپوشان را هم تهدید کند.