ورزشی خبرگزاری مهر
ورزشی خبرگزاری مهر
بازیکنان تیم ملی فوتبال جوانان ایران صبح روز بازی با ترکمنستان تمرینات کششی انجام دادند.
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از رفتاری که دروازه بان ملی پوش این تیم داشته است، حضور سرمربی اسپانیایی را نامناسب دانست و گفت: برای کسی که این سرمربی را آورده متاسف هستم!
قزوین - رییس هیئت مدیره باشگاه شمس آذر از تعیین تکلیف سرمربی این تیم در دو روز آینده خبر داد و اظهار کرد: به احتمال زیاد سعید دقیقی در فصل پیش رو در شمس آذر خواهد ماند.
تونی کاسکارینو معتقد است که روبرتو مارتینز با نگهداشتن کریستیانو رونالدو در زمین به تیم پرتغال آسیب زده و عدم تعویض او باعث شد تا پرتغال در یورو 2024 عملکرد ضعیفی داشته باشد.
برنامه زمانبندی رقابت های تورنمنت چهارجانبه فوتسال بانوان مشخص شد.
در مذاکرات بین باشگاه العربی و پرسپولیس برای انتقال عبدالکریم حسن، پیشنهاد معاوضه با عمر سوما مطرح شده است اما این بازیکن هنوز در مورد انتقال به لیگ ایران تردید دارد.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس خواستار دریافت سقف قرارداد از باشگاه برای تمدید قرارداد است.
مالک تیم فوتبال خیبرخرم آباد، گفت: ورزشگاه تختی ایراداتی دارد که با کمک اداره کل ورزش و جوانان استان در حال آماده سازی هستیم و در این ورزشگاه از حریفان خود میزبانی می کنیم.
دو بازیکن تأثیرگذار در قهرمانی فصل گذشته پرسپولیس راهی تراکتور شدند.
مذاکره ای که دروازه بان فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس با سپاهانی ها داشته، مالک تراکتور را از عقد قرارداد با دروازه بان تیم ملی ایران منصرف کرده است.
فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی با انتشار اطلاعیه ای در مورد شرایط ورزشکاران و متقاضیان استفاده از تسهیلات موتورهای ورزشی توضیح داد.
هفتمین مرحله از اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان از 18 تیرماه برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا تایلند برگزار میشود.
دوران هری مگوایر در منچستر یونایتد به پایان نزدیک شده است؛ با کاهش فرصتهای بازی و تصمیم باشگاه برای خرید مدافع جدید، آینده او در تیم نامشخص است.
پیشکسوت فوتبال که سابقه سالها بازی برای تیم ملوان بندرانزلی و تیم ملی ایران را دارد، از مسئولان باشگاه شمالی به دلیل کم توجهی و فراموش کردن او گلایه کرد.
کارشناس کشتی آزاد با تاکید بر این که نباید روی ملی پوشان فشار روانی باشد، گفت: شانس کشتی آزاد در المپیک پاریس بسیار بالاست و در صورتی که شرایط خوب پیش برود بیسابقهترین نتیجه رقم میخورد.
تیم ملی فوتبال اروگوئه موفق شد در یک چهارم نهایی کوپا آمریکا بامداد امروز از سد برزیل عبور کند.