مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
تهران - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر این که اصلاح و به روزرسانی قانون ایمنی زیستی مصوب سال 1388 باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: به روزرسانی قانون موجود ایمنی زیستی در یک بازه زمانی فشرده انجام شود تا در اسرع وقت در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد.
در حوزه علم، "واقعگرایی" عمدتا در برابر "ابزارانگاری" قرار میگیرد. دغدغه واقعگرایان (رئالیستها) در یک کلام، صادق بودن نظریات علمی است و مسئله ابزارانگاران، مفید بودن نظریات علمی. مراد از صادق بودن نظریات علمی، منطبق بودن آنها با واقع (عالم خارج) است. یعنی علم باید تصویری درست (منطبق با واقع) از ساختار جهان ترسیم کند.
نوشهر - ایرنا - المپیاد ورزشی استعدادهای درخشان مدارس دخترانه 31 استان کشور روز دوشنبه با حضور مسوولان کشوری، استانی و شهرستانی در اردوگاه شهید چمران رامسر واقع در غرب مازندران آغاز شد.
تهران - ایرنا - تحقق علم و فناوری و تاثیر آن بر جامعه یکی از شاخصهای ارزیابی پیشرفت و ارکان اصلی قدرت کشور و از مؤلفههای مهم تحقق تمدن نوین اسلامی و تاکیدشده در توصیههای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، علم و پژوهش، اقتصاد و استقلال است.
رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی گفت: امسال برای نخستین بار، مجلس شورای اسلامی ایجاد شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان پستان را در کشور به ما واگذار کرده است چراکه سرطان پستان نخستین عامل مرگومیر افراد به علت سرطان در ایران است.
پس از ناکامیهای متعدد جریان حامی توسعه و کشت محصولات تراریخته (GMO) در کشورمان و فوت یکی از سرکردگان اصلی این جریان که منجر به خلع ید و انزوای شدید این جریان شد، متاسفانه در حال حاضر، برخی از سرکردگان این جریان، تحرکات تازهای را آغاز کرده اند.
سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: طراحی و تولید پنج کیت تشخیص پزشکی و دام و طیور به عنوان یکی از نیازهای اساسی کشور در حال انجام است و تا آذر ماه این کیتها رونمایی میشوند.
رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری با اشاره به رونمایی از کیتهای تشخیص بیماریهای انسانی و دامی تا پایان آذرماه سال جاری، از فعالیت گروههای علمی برای تولید کیتهای تشخیص سرطان در داخل کشور خبر داد.
تهران - ایرنا - سرپرست پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیستفناوری گفت: طراحی و تولید پنج کیت تشخیص پزشکی و دام و طیور به عنوان یکی از نیازهای اساسی کشور در حال انجام است و تا آذر ماه این کیتها رونمایی میشوند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نیواطلس، در اوایل سال جاری گروهی از محققان دانشگاه رایس با همکاری امید ویسه، پژوهشگر ایرانی، روشی بسیار نوین برای مقابله با سرطان تخمدان و روده بزرگ ارائه کردند که مبتنی بر «کارخانههای داروسازی» به شکل دانههایی کوچک بود که در بدن ایمپلنت میشد تا کمتر از یک هفته تومورهای سرطانی را از بین ببرد. اکنون محققان این فناوری را با داروهای...
تهران - ایرنا - سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری از توسعه همکاریهای این پژوهشگاه و انستیتوپاستور ایران خبر داد و گفت: همکاری این دو مرکز در قالب تفاهمنامهای برای تولید کیتهای تشخیص پزشکی انواع بیماریهای ویروسی و باکتریایی و همچنین مطالعه در حوزههای مختلف مهندسی بافت گسترش مییابد.
کرج - ایرنا - رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران با بیان اینکه اکنون سهم بخش کشاورزی در فناوری نانو در کشور و جهان بسیار پایین است، گفت: تا سال 1404 باید جایگاه ایران در فناوری نانوکشاورزی به سهم 2 درصد جهانی برسد.
تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و انستیتو پاستور ایران با هدف افزایش همکاریها در حوزه تولید واکسن و کیتهای تشخیصی و تشخیص و درمان سرطان، امضا شد.
انجمن دانش پژوهان جوان میزبان دکترنگاهداری رئیس مرکز پژوهشهای مجلس و دکترمحمدی سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک وزیست فناوری بود