شنبه 3 آذر 1403

مهندسی ژنتیک

مهندسی ژنتیک

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: مقابله با پیری و عوارض ناشی از آن همواره هدفی بزرگ برای انسان‌ها بوده است و بسیاری از پژوهشگران سعی دارند تا راهی برای رسیدن به این هدف پیدا کنند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مقابله با پیری و عوارض ناشی از آن همواره هدفی بزرگ برای انسان‌ها بوده است و بسیاری از پژوهشگران سعی دارند تا راهی برای رسیدن به این هدف پیدا کنند.

خبرگزاری ایسنا

مقابله با پیری و عوارض ناشی از آن همواره هدفی بزرگ برای انسان‌ها بوده است و بسیاری از پژوهشگران سعی دارند تا راهی برای رسیدن به این هدف پیدا کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

دستاوردهای بشر در علم و فناوری به شمشیری دو سویه تبدیل شده اند که هرچند به بهبود زندگی بشر کمک می کنند اما ممکن است به دشمنان اصلی حیات انسان در کره خاکی تبدیل شوند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس شورای ملی زیتون اختلاط نادرست ارقام زیتون و بی توجهی به تحقیق در کاشت درختان زیتون را علت بار ندادن برخی درختان زیتون اعلام کرد.

خبرگزاری ایسنا

تفاهم‌نامه همکاری علمی بین پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف گذاری های جدید علمی منعقد شد.

خبرگزاری ایسنا

پژوهشگران آمریکایی به کشف غیرمنتظره‌ای دست یافته‌اند که می‌تواند به درمان سرطان ریه کمک کند.

خبرگزاری تسنیم

با توجه به جمعیت زیاد ام‌اس کشور در سطح خاورمیانه، تلاش می‌شود تا با بهره‌گیری از موش‌های استاندارد دارای این بیماری، پژوهش‌ها در این حوزه گسترده‌تر شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: برای اولین بار محققان قادر به مهندسی بافت سه‌بعدی ستون فقرات انسان شدند که آن را در یک مدل آزمایشگاهی فلج مزمن ایمپلنت کنند. با این اقدام، توانایی راه رفتن را تا حدود 80 درصد بازیابی کردند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - محققان برای اولین بار در جهان توانستند بافت سه‌بعدی ستون فقرات انسان را مهندسی کرده و آن را در یک مدل آزمایشگاهی فلج مزمن ایمپلنت کنند. آنها در نتیجه این اقدام توانستند توانایی راه رفتن را تا حدود 80 درصد بازیابی کنند.

خبرگزاری ایسنا

دانشمندان ایمپلنت‌های نخاعی انسان را به گونه‌ای مهندسی کردند تا موش‌های فلج بتوانند دوباره راه بروند. این راه‌حل می‌تواند در مراحل بعدی به افراد فلج کمک کند تا راه بروند.

خبرگزاری ایسنا

اولین بیمارانی که تحت ایمنی‌درمانی قرار می‌گیرند یک دهه بعد همچنان عاری از سرطان هستند.

خبرگزاری دانا

امیری زاده گفت: نرخ رشد تولید علم در ایران 11 برابر از میانگین جهانی بالاتر است و ایران سریع‌ترین رشد علمی را در بین کشورهای جهان دارد.

خبرگزاری ایسنا

پژوهشگران "کالج پزشکی وایل کرنل" با همکاری دکتر "شاهین رفیعی"، دانشمند ایرانی موفق شده‌اند نقش مهم یک پروتئین را در حفظ عملکرد درست سلول‌های بنیادی خون نشان دهند.