مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
اقتصادنیوز: میتوان سلولهای بنیادی پرتوان را از بیماران با بیماریهای مختلف تولید کرد و به طوراختصاصی برای خود آنان مورد استفاده قرار داد.
تهران - ایرنا - تولید سلولهایی بنیادی پرتوان بدون مشکلات ایمنی شناختی و اخلاقی سلولهای بنیادی جنینی بهمنظور کمک به درمان بیماریها مختلف امکان پذیر شد.
مشهد - ایرنا - فصل چهارم کتاب هاریسون به عنوان یکی از کتابهای مرجع پزشکی به موضوع پزشکی بازساختی اشاره دارد شاید از همین روست که بخش قابل توجهی از تحقیقات پزشکی جهان در خصوص آینده این حوزه و انقلاب ایجاد شده در آن است.
نشست خبری رئیس جدید پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری صبح امروز با حضور جمعی از خبرنگاران برگزار شد.
تهران - ایرنا - معاون فناوری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری از موفقیت محققان این پژوهشگاه در تولید نوعی بذر چغندر قند خبر داد که در برابر بیماری ریزومانیا مقاوم است.
رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری از وارد شدن ژن درمانی به فاز بالینی خبر داد و گفت: با مذاکراتی که با مراکز درمانی داشتیم، این روش با هماهنگی ستاد سلولهای بنیادی معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری وارد فاز بالینی خواهد شد.
تهران - ایرنا - سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری، صادرات محصولات زیستفناوری را 60 درصد از کل صادرات دانشبنیان کشور برشمرد و گفت: تولید پوست مصنوعی و تلاش برای تشخیص زودهنگام بیماریهای سرطان و قلبی و عروقی بر اساس ژنها از دستاوردهای این پژوهشگاه است.
سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با اشاره به تولید فناوری مهار ریزگردها در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک، از همکاری با بیمارستانها برای ژندرمانی باهدف درمان "هموفیلی" خبر داد.
رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور گفت: موارد قانونی مرتبط با تخلف صورت گرفته درباره ساخت پروژه مسکونی در حریم باغ گیاه شناسی ملی ایران تهیه شده و در اختیار دادستان کل و دستگاههای ذی ربط قرار گرفته است.
رییس باغ ملی گیاهشناسی ایران گفت: این ساخت و ساز مسیری خطرناک و فاجعه بار برای این میراث علمی، تخصصی، طبیعی و فرهنگی است.
محققان کشاورزی در انگلستان، از طریق مهندسی ژنتیک موفق به تولید نوعی گوجه فرنگی شده اند که ویتامین دی بیشتری را به بدن رسانده و نیاز روزانه بدن را تامین می نماید.
اقتصادنیوز: گوجه فرنگی میتواند منبع غذایی جدیدی از ویتامین D3 باشد که کمبود آن یک مشکل عمده بهداشت جهانی است و تقریباً یک میلیارد نفر را در سراسر جهان تحتتأثیر قرار میدهد
رئیس مرکز ملی کنوانسیون تنوع زیستی با بیان اینکه روزانه 500 هکتار از جنگلها و مراتعمان را از دست میدهیم, گفت: برای حفاظت از تنوع زیستی باید " شورای ملی تنوع زیستی" با حضور همه دستگاهها تشکیل شود.