مودب: نگاه پویای استاد بهمنی به شعر، حاصل فعالیت او در حوزه موسیقی بود + فیلم
شاعر کشور گفت: محمدعلی بهمنی در حوزه ترانه و موسیقی فعالیت بسیاری داشت و این کار، به پویایی نگاه او کمک بسیاری کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، امروز یکشنبه 11 شهریورماه، آیین بدرقه زنده یاد محمدعلی بهمنی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر در پهنه رودکی برگزار شد. در حاشیه این مراسم، علی محمد مودب؛ شاعر کشور در مصاحبه با دانشجو در مورد ویژگیهای استاد محمدعلی بهمنی اظهار داشت: گرایش محتوایی محمدعلی بهمنی، بیشتر به محتوای عاشقانه بود و این در کنار نوگراییای که در زبان داشت و نگاه نیمایی او به ساختار و شکل شعر، باعث شده بود که تازگی به همراه سخنان عاشقانه و پر از محبت استاد بهمنی، شعر ایشان را بالا برده و بالا نگه دارد.
وی ادامه داد: حضور چند دههای در رتبههای بالای شعر، کار کمی نیست. ایشان در حوزه ترانه و موسیقی بسیار فعالیت کردند و این کار، به پویایی نگاه ایشان کمک بسیاری کرد. موسیقیها و غزلهای ماندگاری از استاد بهمنی در یاد مردم وجود دارد. کار در حوزه موسیقی خیلی کمک میکند که شاعر بتواند نبض مخاطب را بگیرد و برای او حرف بزند.
این شاعر ضمن بیان اینکه همان چیزهایی که بهمنی را شاخص کرده است باید سرمشق نسل جوان این حوزه قرار گیرد، تصریح کرد: یکی از این موارد، مهربانی و شفقت بسیار استاد بهمنی بود. او به همه محبت داشت و این مهربانی، در شکل و محتوای شعر او نیز تجلی هنری پیدا کرد. این بسیار اهیمت دارد که ما متکبر نباشیم و مردم را دوست بداریم؛ حتی کسانی را دوست بداریم که سلیقهشان با ما متفاوت است.
مودب در پایان خاطرنشان کرد: ویژگی مهم دیگر بهمنی، غیرت او روی زبان بود. گفتوگی عادی و روزمره ایشان هم متمایز و زیبا بود. این کار باعث غیرتمند شدن استاد بهمنی روی غزل و زبان بود و موجب شده بود که ما غزل سبک از ایشان نبینیم. بعضی از جوانها فکر میکنند صمیمیت با سهلانگاری در زبان به دست میآید؛ در صورتی که بهمنی در عین نماد صمیمیت بودن، زبان شعری داشت که شریف بود.