میانگین سرعت درونشهری در استان مرکزی از میانگین کشوری بالاتر است
حسینی گفت: سرعت متوسط در شهرهای استان 15.5 درصد نسبت به کشور بالاتر است، زمانی که عرض معابر بیشتر میشود سرعتبالا میرود و اگر فکری برای کنترل سرعت نداشته باشیم حوادث و تصادفات را شاهد خواهیم بود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سرهنگ علی حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی در اولین همایش قربانیان تصادفات در استان مرکزی گفت: تصادف یک مسئلهای اجتماعی است و در بحث ترافیک و رفتوآمد همواره مسئله ترافیک مطرح است و مسلماً این وضعیت پیامدهای خاص خود را دارد.
حسینی اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه کشور بنابراین بود که به ازای هر 10 هزار خودرو تصادفات را 31 درصد کاهش دهیم اما متأسفانه تصادفات نسبت به کشور، 12 درصد در استان افزایشیافته است که جای توجه ویژه دارد.
وی ادامه داد: امروز برای بهبود وضعیت باید مسئولیت دستگاههای متعدد دخیل در بحث ترافیک ارزیابی شود و البته اقدامات مؤثر بسیاری در این حوزه انجامشده که جای تقدیر دارد و در این راستا معابر شهری در حال هوشمند سازی است اما وضعیت مطلوب نیست و دلیل آن کندی سرعت است و یکی از مهمترین موضوعات در تصادفات شهری کنترل سرعت است که باید سرعت تردد در معابر شهری حتماً تحت کنترل قرار گیرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی گفت: سرعت متوسط در شهرهای استان 15.5 درصد نسبت به کشور بالاتر است، زمانی که عرض معابر بیشتر میشود سرعتبالا میرود و اگر فکری برای کنترل سرعت نداشته باشیم حوادث و تصادفات را شاهد خواهیم بود.
حسینی بیان کرد: متأسفانه بالا بودن تلفات در استان مرکزی نشان میدهد که شرایط را بهخوبی کنترل نکردیم و باید مشارکت جدیتر دستگاهها موردتوجه باشد.
وی افزود: فرهنگسازی اولویت مهم پیشگیری در تصادفات است و برای توسعه و ارتقای فرهنگ ترافیک دستگاههای مختلفی دخیل هستند که باید بیشتر نسبت به وظایف خود اهتمام داشته باشند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی گفت: در معابر درونشهری بیش از 80 درصد تصادفات منجر به فوت و مجروحان مختص عابرین پیاده و موتورسوران است و متاسفانه راکبان موتور بدون کلاه ایمنی تردد می کنند و باید به این موضوع از سوی مسئولان رسیدگی شود و راهکارهای اثرگذار در دستور کار قرار گیرد.
حسینی افزود: در میدان مقاومت و تقاطع میدان امام حسین (ع) اراک سالانه بیش از هزار تصادف رخ می داد که خوشبختانه ساماندهی آن در دست اقدام قرار گرفت، اما باید به مسئله عابرین پیاده توجه کرد و باید کاری کرد که عابرین با امنیت تردد کنند و در طراحی ها باید به این مسئله توجه ویژه تری داشت.
وی ادامه داد: فرزندان ما به عنوان آیندگان و سرمایه های ارزشمند این کشور باید ایمن به مدرسه بروند و باید به برنامه های فرهنگی و توجه به برنامه ششم توسعه کشور در این راستا گام های بلندی برداشت.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی خاطرنشان کرد: لازم است در خصوص کنارگذرهای شهرها تدبیری صحیحی کرد و 80 درصد این معابر دوطرفه است و تصادفات رخ به رخ اتفاق می افتد.
انتهای پیام /