شنبه 13 بهمن 1403

میدان مغناطیسی

میدان مغناطیسی

خبرگزاری ایسنا

رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید19 در واکنش به ادعای اخیر در فضای مجازی مبنی بر خاصیت آهنربایی به دنبال تزریق واکسن‌های کرونا، با تاکید بر اینکه هیچکدام از واکسن‌های موجود، در ترکیب خود آهن ندارند، گفت: متاسفانه برخی افراد که با نفس واکسیناسیون مخالف هستند دنبال سوژه‌هایی عوام پسند برای القای نظر غیرعلمی خود به مردم هستند.

خبرگزاری ایسنا

دکتر زالی گفت: مغناطیسی شدن پس از واکسیناسیون کرونا مبانی علمی ندارد.

خبرگزاری دانا

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مغناطیسی شدن بدن افراد پس از واکسیناسیون کذب است و واقعیت ندارد و این شایعات را به منظور واکسن هراسی در جامعه انتشار می دهند.

وب‌گاه خبر آنلاین

80 فیلم در روزهای پنج‌شنبه، جمعه، شنبه و یک شنبه 13، 14، 15 و 16 خرداد ماه مصادف با سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب و قیام تاریخی 15 خرداد و همچنین شهادت امام جعفر صادق (ع) پخش می‌شوند.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره شبهه‌افکنی در خصوص وجود فلزات در واکسن های کرونا پاسخ داده است.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید سوری، استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده است به شبهه افکنی پیرامون وجود فلزات در واکسن کرونا پاسخ داده است. در این یادداشت آمده است: خبر‌های عجیب و غریب در مورد واکسن تمامی ندارد. در مورد این کلیپ یا کلیپ‌هایی که آهن ربا را روی...

خبرگزاری ایسنا

دانشمندان از صدای لامپ‌های فلورسنت برای استفاده در محاسبات استفاده می‌کنند؛ پروژه‌ای که شرکت "اینتل" به آن علاقه‌مند و در آن درگیر شده است.

وب‌گاه عصر ایران

خبرگزاری ایسنا

اختروش‌ها یا کوازارها پدیده جذابی هستند. آنها در ساده‌ترین تعریف ممکن، دیسک‌های افزایشی درخشان هستند که هنگام انتشار گرما و نور شدید از آن دیسک، تشکیل می‌شوند. این در اثر اصطکاک حاصل از چرخش ماده در اطراف و در نهایت ورود به سیاه‌چاله ایجاد می‌شود.

وب‌گاه عصر ایران

خبرگزاری ایسنا

آژانس فضایی اروپا از مردم می‌خواهد برای کاوشگر "لاگرانژ"(Lagrange) اسم دیگری انتخاب کنند.

خبرگزاری ایسنا

پژوهشگران دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران با انجام یک مدل‌سازی، تاثیر روش گرمادرمانی در از بین بردن سلول‌های سرطانی را مورد بررسی قرار دادند.

خبرگزاری ایسنا

سرعت چرخش ستاره‌های پیر باید کم شود اما مشاهدات جدید نشان می‌دهد که آن‌ها سرعتی مشابه همتایان جوان خود دارند.

خبرگزاری ایسنا

مدت‌هاست این پرسش ذهن دانشمندان را به خود مشغول کرده که چرا انفجار گازهای داغ خورشیدی به همان سرعتی که انتظار می‌رود سرد نمی‌شود؟ اکنون آن‌ها از یک ابر رایانه برای یافتن پاسخ این سوال استفاده کرده‌اند.

خبرگزاری ایسنا

برخلاف زندگی انسان‌ها روی زمین، زیست فرازمینی ممکن است کاملا متفاوت باشد. از این رو روش‌های شناسایی مولکول‌های خاص به عنوان علامت‌های زیستی ممکن است کار چندان صحیحی نباشد زیرا ممکن است موجودات فرازمینی دارای تاریخچه تکاملی کاملا مختلفی باشند.