میدان مغناطیسی
میدان مغناطیسی
نانوفوارهها نورهای روشن و نازک عمود بر ساختارهای مغناطیسی جو خورشید هستند که تاج نامیده میشوند. آنها به عنوان دلیلی واضح برای وجود نانوشرارهها (nanoflares) در نظر گرفته میشوند.
سیاره مریخ و قمرهای اروپا، انسلادوس و تایتان چهار دنیایی در منظومه شمسی هستند که بشر امیدوار است حیات فرازمینی را در آنها بیابد.
"آژانس فضایی اروپا" اخیرا با انتشار تصویری در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: آیا در مورد سیاره زهره چیزی شنیدهاید؟
یک تیم بین المللی از ستاره شناسان با استفاده از "آرایه خط پایه بسیار بزرگ"(Very Long Baseline Array) به اختصار "VLBA" متعلق به "بنیاد ملی مهندسی آمریکا" اندازه گیری هندسی مستقیم فاصله تا مگنتار "XTE J1810-197" را که در صورت فلکی "کمان" قرار دارد، انجام داده اند.
دانشمندان "موسسه ملی فناوری و استانداردها"(NIST) و "آزمایشگاههای ملی سندیا" در مطالعه اخیرشان روشی غیر مخرب اما نفوذی ایجاد کردهاند که با استفاده از نوترونها میتواند میدانهای الکتریکی را در فضاهایی که توسط کاوشگرهای معمولی قابل دسترسی نیست، تشخیص دهد.
ستاره شناسان قوی ترین میدان مغناطیسی شناخته شده در جهان را کشف کردند.
دانشمندان می گویند ماه در حال زنگ زدن است و کره زمین در این مسئله نقش اصلی را دارد.
تهران - ایرنا - محققان آلمانی، میکرو رباتهایی ابداع کردهاند که خود را از سلولهای ایمنی بدن پنهان کرده و دارورسانی را به صورت کارآمد در بدن انجام میدهد.
پژوهشگران آلمانی، میکرورباتهایی ابداع کردهاند که میتوانند خود را از سلولهای ایمنی پنهان کنند تا دارورسانی را به صورت کارآمد در بدن انجام دهند.
تصاویر جدید و خیره کننده ای از خورشید، ساختار میدان مغناطیسی "پاپکورن مانند" ستاره منظومه شمسی را نشان میدهد.
آیا تاکنون آهنگی که یک دنبالهدار ایجاد میکند را شنیدهاید؟ اگر پاسختان خیر است، میتوانید ویدئوی جدیدی را که اخیرا آژانس فضایی اروپا در حساب کاربری خود در اینستاگرام منتشر کرده، مشاهده کنید.
همزمان با هفته دولت و در سومین روز از این هفته، فضای ساختمانی استقرار دستگاه MRI افتتاح شد.
تهران - ایرنا - محققان ژاپنی از کشف بزرگترین دهانه ناشی از برخورد 2 جسم آسمانی در منظومه شمسی خبر دادند.
با توجه به کمبود انرژی در کره زمین محققان 35 کشور دنیا با الهام از خورشید نسبت به اجرای پروژه بینالمللی به نام "ایتر اقدام کردند و امیدوارند با ساخت بزرگترین راکتور همجوشی هیدروژن دنیا بتوانند منابع انرژی پاک را جایگزین سوختهای فسیلی کنند و این تحقیقات نیز در ایران اجرایی شد که ابتدا با 20 درصد بومی سازی دستگاه توکامک آغاز شد و امروز به ساخت چرخه کامل آن نائل شدیم.
دانشمندان موفق شدند حالت کوانتومی را 10 هزار برابر طولانی تر از گذشته پایدار کنند تا این کشف، مسیر را برای پیشرفت تحقیقات کوانتومی باز کند.