میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
روزنامه شهرداری تهران در مطلبی به تحلیل اعتراضات اخیر پرداخته است و مدعی کشف راهبرد فتح کشورها بدون خونریزی شده است.
ماجرای جنگ ترکیبی و دامنهداری که از سوی ضدانقلاب و دولتهای حامی آنان در جریان است، تنها معطوف به این دروغها و شگردها نمیشود.
همشهری نوشت: راهبرد «فتح کشورها بدون خونریزی» با استفاده از ابزارهای رسانهای دیرزمانی است بهعنوان یکی از محوریترین سیاستهای «جنگ نرم» علیه کشورمان در فضای سایبری و رسانهای دنبال میشود.
همشهری نوشت: عباسزاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است نخست باید از وضعیت موجود و این وقایع تحلیل واقعبینانه و درستی داشته باشیم. اگر تحلیل و تشخیص درستی داشته باشیم میتوانیم آن را خوب درمان کنیم. اما اگر بخواهیم به نوعی لاپوشانی کنیم، روی زخم را ببندیم و پنهان کنیم، نتیجه نمیدهد.
بررسی تاریخی - تحلیلی تحولات پس از دومخرداد: چرا و چگونه جنبشهای اعتراضی رادیکالیزه شدند؟
وقایع اخیر، بزرگترین جنگ ادراکی جهان بود که علیه ایران تحمیل شد؛ اما مصادیق این جنگ نشان می دهد که تمامی جریان ضد انقلاب و غرب برای آغاز این پروژه آمادگی داشتند.
فعال سیاسی اصلاحطلب با بیان آنکه ابن کشور را ما تبدیل به کشوری کردیم که امروز برخی مردم در مقابل حاکمیت هستند، گفت: هنوز حاکمیت امیدوار است مردم تبعیت کنند، امام میگفت مجلس در راس امور است اما، آیتالله مصباح گفت مردم چه کاره هستند؟ مردم فقط وظیفه دارند رای بدهند. مردم شعور ندارند و نمی فهمند.
صوفی با اشاره به عبور مردم از جریانهای سیاسی و حاکمیت و همچنین برای به نتیجه رسیدن جلسات گفتگوی ملی گفت: باید یک اشتی ملی صورت بگیرد یعنی همه افرادی که دستگیر شدند و زندانیهای سیاسی آزاد شوند.
دنیای اقتصاد نوشت: عضو پیشین دفتر احمدینژاد گفت: قبل از انتصاب اعضا در مجمع معمولا از آنها سوال میشود که قرار است برای شما حکم صادر شود، آقای خاتمی و روحانی حاضر نشدند عضویت داشته باشند. اما برای احمدینژاد کلیدی است چون اگر در مجمع حضور نداشته باشد عملا به پارکینگ تاریخی منتقل میشود. بنابراین حاضر است هر امتیازی بدهد که مورد غضب قرار نگیرد تا از ظرفیتهای مجمع برای فعالیتهای خودش...
طی سالهای اخیر جنگ شناختی گستردهای در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی علیه جمهوری اسلامی در جریان بوده است. البته این جنگ با هدفگذاری حسابشده اذهان و قلوب مردم ایران را هدف قرار داده است.
احمد زیدآبادی میگوید "دولت مسئول اعتقادات، دیانت و اخلاق مردم نیست". اما توضیح نمیدهد که این گزاره فقط در چاردیواری خانهها صادق است و دولت در کوچه و خیابان مسئول اجرای قوانین اعتقادی و دینی است.
برای اصلاح وجود دو شکافی که حاصل از سیاستهای ناکارآمد است را به رسمیت بشناسید.
روزنامه اصلاح طلب در تحلیل تجمعات اعتراضی اخیر نوشت: بترسید! پدیدهای که در حال حاضر انقلاب نیست، میتواند در آینده به انقلاب تبدیل شود؛ اگر شکستهای سیاستگذاریهای خود را نپذیرید و تن به اصلاح و جبران آنها ندهید. حرف بر سر این است که سیاست ناکارآمد را میتوان اصلاح کرد یا کنار گذاشت، اما دولت ناکارآمد را خیر. دولت در شرف ناکارآمدی اگر سیاستهای خود را اصلاح نکند یا با استیضاح بر میافتد...
کیهان نوشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی از شهید همدانی با عناوین و ویژگیهای «سردار سرافراز»، «رزمنده قدیمی و صمیمی و پر تلاش»، «پاک و متعبد» یاد نموده و از اسوه بودنش سخن گفتهاند. شهید صیاد شیرازی از یک فرشته الهی بودنش و شهید حاج قاسم سلیمانی از یک لشکر بودنش گفتهاند.
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان «آقای «ابو اره» آن روز دور نیست!» نوشت: ابو اره باید بداند که درون کاخ شیشهای نشسته است و شکستن شیشههای آن کاخ که امروزه به آغل گاوهای شیرده آمریکا تبدیل شده است، به آسانی امکانپذیر است.