میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
سخنگوی شورای نگهبان به اظهارات رییس جمهور سابق درباره رد صلاحیت افراد مربوط به اصلاحات واکنش نشان داد.
در حالی که در 8 سال از 10 ساله دهه نود، دولت اشرافی غربگرا بر سر کار بود، روزنامه وابسته به این طیف، دولت قبل از آن را مسئول ناکامیهای این دهه معرفی کرد!
عبدالحمید مولوی از میرحسین موسوی حمایت کرد
عباس آخوندی، فعال سیاسی در یادداشت روزنامه «اعتماد» نوشت: سیاستمداران رسمی و نزدیک به قدرت در ایران در چاهی افتادند که پیش از آن خودشان برای دیگران کنده بودند. حال اینکه اساسا ورود دولت به مفهوم عام آن اعم از قوه مجریه، قوه مقننه و شورای نگهبان به امر بررسی صلاحیت به صورت کیفی و اعمال نظر، سلیقه شخصی یا تشخیص فردی آشکارا موجب سلب حق اعزام نماینده از سوی ملت به مراکز حکمروایی میشود...
فارس نوشت: باید دید نهادهای امنیتی که دهم بهمن ماه عبدالمجید، مشاور امام جمعه مسجد مکی را بازداشت کردند در خصوص این همراهی عبدالحمید و میرحسین موسوی چه تصمیمی خواهند گرفت؟
برگزاری یک نشست از سوی ضدانقلاب با هدایت سازمان سیا در واشنگتن بار دیگر ارتباطات شبکه همکاری داخلی و خارجی گروهکی را عیان کرد!
عبدالحمید اسماعیلزهی در جدیدترین اقدام خود از سران فتنه 88 حمایت کرده است! این حمایت ریشه در موضع گیریهای مشابه میرحسین و امام جمعه مسجد مکی در قبال اغتشاشات اخیر دارد.
ربیعی با اشاره به ناآرامیهای اخیر گفت: اتفاقات تلخ و غم انگیزی در پاییز 1401 در کشور رخ داد و ما نمیتوانیم و نباید چشم خود را به روی این اتفاقات و دلایل پیشآمد این رخدادها ببندیم.
جمیله کدیور در روزنامه اطلاعات نوشت: به جد بر این باورم که بیانیه سید محمد خاتمی، رئیس جمهوری سابق و رویکرد اصلاح گرانه اش، کاملا واقعگرایانه و حلال بسیاری از مشکلات جاری کشور است.
جمیله کدیور نوشت: از جمله ویژگی های قابل اعتنای اعتراضات اخیر، نداشتن سر و نبود رهبری در راس اعتراضات و تلقی آن به عنوان نقطه قوت بود. چند ماه اعتراضات پراکنده در شهرهای مختلف بدون رهبری و هماهنگی در کشور، با تشویق رسانه ها و اپوزیسیون خارج کشور و با هزینه جانی و مالی فراوان در داخل شکل گرفت و ادامه یافت.
جمیله کدیور در روزنامه اطلاعات نوشت: یکی از ابزارهای اصلی قدرت جمهوری اسلامی ایران طی 44 سال گذشته و در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سال 57 که موجب مانایی نظام به رغم همه اتفاقات سختی که با آن مواجه بوده، اپوزیسیون فشل آن بوده است.
عباس عبدی در یادداشتی در روزنامه اعتماد به بررسی پیامدهای عفو اخیر پرداخته و نوشته است؛ اگر کسی را برای آزادی مقید کنند که درخواست عفو کند، مشکل ایجاد میشود.
هشتمین رئیس جمهور ایران، از جمله نوجوانان حامی انقلاب بود که با شرکت در تظاهرات و فعالیت تبلیغی علیه رژیم پهلوی، به صف انقلابیون پیوست.
عباس عبدی از خطاب کردن «مخالفان و منتقدان» با واژه «فریبخورده» انتقاد کرد.