شنبه 24 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.

وزیر راه و شهرسازی بدون اطلاع قبلی در فرودگاه امام خمینی حضور یافت.

مدیرکل حمل‌ونقل مسافری سازمان راهداری اعلام کرد که نرخ بلیت اتوبوس برای زائران اربعین از مرز مهران به مقصد همه شهرها در حال تدوین و نهایی شدن است و همزمان با بازگشت زائران، در معرض دید آن‌ها قرار می‌گیرد.

مردم به دلیل انحصاری بودن خودرو در کشور راهی جز اقبال به سمت محصولات داخلی ندارند از این رو قیمت انواع خودرو همواره برای مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است.

وزیر نفت و وزیر برق عراق بر توسعه همکاری‌های دو کشور در بخش‌های مختلف صنعت نفت تأکید کردند.

کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: اولین بار رهبر معظم انقلاب اعلام کردند که راه‌حل فلسطین ایجاد یک رفراندوم داخلی است. هر چه که مردم رأی بدهند همان باید عملی شود.

در نخستین نشست تأمین سوخت زمستانی با محور سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها به‌منظور تأمین سوخت زمستانی و هماهنگی بیشتر میان سازمان‌های ذی‌ربط تصمیم‌هایی مهم گرفته شد که به‌زودی اجرایی می‌شود.

نائب رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر گفت: در هفته گذشته از روز شنبه تا پایان هفته شاهد نوسانات کمی بودیم و ثبات قیمت را در بازار داشته‌ایم و علت کاهش قیمت در طلا، سکه و حباب سکه، کاهش دادوستد‌ها و تقاضا به دلیل ایام سوگواری است.

طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری عملیات بازگشت زائران اربعین حسینی از روز دوشنبه 5 مهرماه آغاز می‌شود.

دو نمایشگاه اختصاصی ایران در عراق با هدف توسعه صادرات محصولات و خدمات فنی و مهندسی در شهر‌های اربیل و موصل برگزار می‌شود.

مدیر دفتر بازار برق شرکت برق منطقه‌ای گیلان گفت: در نیروگاه سیکل ترکیبی گیلان 711 هزار و 316 مگاوات ساعت انرژی برق طی شهریور امسال تولید شد.

رئیس انجمن وارد کنندگان برنج با ارسال نامه به مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت، بهم ریختی بازار برنج را میراث دولت قبل دانست و پیشنهاداتی برای تنظیم بازار این محصول ارائه کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در صنعت ساخت ماشین آلات بر لبه تکنولوژی دنیا حرکت می‌کنیم و رقابت تنگاتنگ با شرکت‌های بزرگی داریم که چندین دهه در این زمینه سابقه دارند.

باوجود کاهش چشمگیر تعداد زائران در ایام اربعین، ازدحام جمعیت در تنها ترمینال فعال فرودگاه امام خمینی (ره) مشکلاتی را برای زائران و مسافران به وجود آورده است.

قیمت هر گرم طلای 18 عیار، امروز شنبه 3 مهر 1400 در معاملات بازار آزاد تهران به یک میلیون و 140 هزار تومان رسیده است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: هرچقدر در آموزش سرمایه گذاری کنیم جزو کار‌های بنیادی و پایدار است و باید به صورت جد پیگیر و شاهد احیاء هنرستان‌های کشاورزی باشیم.