شنبه 24 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

قیمت هر گرم طلای 18 عیار، امروز چهارشنبه 31 شهریور 1400 در معاملات بازار آزاد تهران به یک میلیون و 151 هزار تومان رسیده است.

سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت غلات، آرد و نان امروز با حضور وزیر جهاد کشاورزی در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران افتتاح شد.

ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی ایران در 5 ماه نخست امسال از 5 میلیارد دلار عبور کرد.

بیستمین و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی آگرو فود و بیستمین نمایشگاه شیرینی و شکلات با حضور معاون امور صنایع وزارت صمت و رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: میانگین روزانه تخلیه کالا از کشتی در سال 99 از 37 هزار تن به 45 هزار تن در سال 1400 رسیده که رشد 22 درصدی داشته است.

با دستور رئیس کل بانک مرکزی، موضوع محدودیت تراکنش‌های کارت به کارت بار دیگر بررسی می‌شود.

کارشناس بازار خودرو گفت: خودروساز داخلی و قطعه سازان به بهانه مسائل مالی و مشکلات، تعهدات خود را انجام نمی‌دادند و با توجه به کاهش عرضه خودرو قیمت خودرو افزایش پیداکرده بود، ولی در حال حاضر عرضه بهتر شده است و به علت اینکه نگرانی واردات خودرو نیز مطرح می‌شود میزان تقاضا در بازار مقداری کاهش پیداکرده است و لذا قیمت‌ها تعدیل می‌شود.

دبیر انجمن صنفی روغن نباتی ایران گفت: در حال حاضر رسوب روغن خام در بنادر به علت مشکل ارز به وجود آمده است که هنوز توسط بانک مرکزی تخصیص داده نشده و وزارت جهاد کشاورزی و بانک مرکزی باید در رفع این مسئله اقدام کنند.

معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران از آغار فرآیند ایفای تعهدات صادرکنندگان ریالی خبر داد.

سرپرست معاونت برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در حکمی از سوی وزیر جهاد کشاورزی، منصوب شد.

همزمان با نخستین روز از هفته دفاع مقدس، وزیر جهاد کشاورزی به همراه جمعی از مدیران و کارکنان این وزارت با حضور در گلزار شهدای بهشت‌زهرا (س) با آرمان‌های امام راحل (ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای گران‌قدر حماسه دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

نائب رئیس اول اتاق اصناف ایران با بیان اینکه 3 میلیون و 500 هزار نفر در حوزه توزیعی فعال هستند، گفت: فعالان در صنوف توزیعی، به واسطه تجربه و تخصصی که در فروش داشته و بر بازار مصرف مسلط هستند و نیز تعصب و همتی که ویژگی ذاتی کسبه و اصناف و به طور کلی بخش خصوصی است، می‌توانند در افزایش بهره‌وری کارخانه‌ها تاثیری مثبت داشته باشند.

سازمان هواپیمایی کشوری در توضیح فیلم منتشر شده در رسانه‌ها در خصوص پرواز هواپیمای ایلیوشین و جابه جایی زوار اربعین اعلام کرد: این پرواز‌ها غیر تجاری است به این معنی که بلیت فروشی انجام نمی‌شود و مردم عادی با این هواپیما‌ها جابجا نمی‌شوند، بلکه دستگاه‌های اجرایی بنا به ضرورت خود، نیرو‌ها و بار‌های مورد نیاز را از این طریق به عراق اعزام می‌کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: طبق آمایش سرزمین‌ها ماموریتی بر عهده سازمان است. با نظارت دقیق برای تحقق اهداف و نحوه برنامه‌ها و همچنین میزان سرمایه گذاری شرکت‌های بزرگ باید انجام شود.

ستاد اربعین وزارت و راه شهرسازی با تصویب لزوم پیش فروش بلیت برگشت زائران با اتوبوس از مرز مهران و استقرار روزانه حداقل 400 اتوبوس در مرز مهران بر بازگرداندن 100 درصد وجه بلیت هوایی در صورت لغو پرواز تأکید کرد.

وزیر «ارتباطات و فناوری اطلاعات» با اشاره به اینکه پست موتور حرکت اقتصاد دیجیتال است، گفت: برای حفظ این سرمایه ملی، پست باید به سمت هوشمند‌سازی حرکت کند و در غیر این صورت به راحتی حذف می‌شود.