شنبه 24 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: هزار و 470 مورد پروانه استاندارد کارخانه‌های تولید مصالح ساختمانی ابطال شده که پرونده متخلفان در کمیسیون ماده 420 با حضور نماینده محترم دادستان مطرح و در حال پیگیری است.

روابط عمومی وزارت نیرو تاکید دارد: وزیر نیرو سخنگویی ندارد و تمامی اخبار، مواضع، سیاست‌ها و نقطه‌نظرهای علی اکبر محرابیان فقط از طرف شخص خودشان اعلام و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: بانک صادرات ایران 11 میلیارد دلار تسهیلات پرداخت کرده که بالغ بر 62 درصد آن به چرخه تولید اختصاص یافته است.

معاون آب و آبفای وزیر نیرو گفت: توسعه متوازن نیازمند آب است و اگر آب به درستی تأمین و مدیریت نشود صنعت و اقتصاد درست نمی‌شود.

مشاور کسب‌وکار گفت: انگیزه‌های لازم برای تحول و بهینه‌سازی نظام‌های برنامه‌ریزی در وزارت اقتصاد و دارایی وجود دارد.

برای رهن واحد 90 متری شیوا به سرمایه 200 میلیون تومانی نیاز است.

نفت صرفا یک ماده سیاه نیست که از پوسته کره زمین به دست می‌آید بلکه یک کالای مهمی است که بخش عمده از اقتصاد کشور‌های دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.

مردم به دلیل انحصاری بودن خودرو در کشور راهی جز اقبال به سمت محصولات داخلی ندارند از این رو قیمت انواع خودرو همواره برای مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است.

مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از تصویب طرح جامع منطقه آزاد مهران خبر داد و اعلام کرد که این منطقه سال 1401 به بهره برداری می‌رسد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تاکید مجدد این سازمان بر رعایت مقررات ابلاغی مقابله با ویروس کرونا در حمل ونقل هوایی خبرداد.

سید محمد کریمی با رای مدیران عامل موسسات بیمه‌ای برای دومین دوره پیاپی به عنوان دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران انتخاب شد.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: پس از چند ماه تلاش، سرانجام شاهد رونق معاملات سیمان در بورس کالا هستیم که این اتفاق، خبری تلخ برای دلالانی است که سال‌ها از اختلاف دو نرخ دولتی و آزاد سیمان سود‌های کلان کسب کردند؛ امروز با مرجعیت تابلوی بورس کالا در سراسر کشور، دیگر در حق تولیدکنندگان اجحاف نمی‌شود.

نائب رئیس اول اتاق اصناف ایران گفت: دولت می‌خواهد کار بزرگی در نظام اقتصادی کشور انجام دهد. بهتر است که دولت فراخوانی به اصناف بدهد تا آن دسته از واحد‌های صنفی تولیدی، توزیعی و خدمات فنی که مایلند در اجرای این طرح حضور فعال داشته باشند.

تعدادی از اعضای حقیقی شورای‌عالی فضای مجازی از مرکز مانیتورینگ پلتفرم‌های دیجیتال همراه اول بازدید کردند.

دومین گزارش نظارت مستمر بر اجرای بودجه 1400 در مقاطع 2 ماهه متهی به تیرماه منتشر شد.