یک‌شنبه 25 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

به‌زعم خبرگان حوزه صنعت، در 2 سال اخیر خصوصا با شیوع بیماری کرونا از سوی دولت عملا هیچ حمایتی از واحدهای تولیدی نشد و تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکاری کارگران معضلات اجتماعی زیاد و غیرقابل جبرانی را به همراه داشت که تأثیرات آن بخصوص در درازمدت نمود خواهد داشت.

نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: دوباره قطعی برق شروع‌شده و تولید نیز به‌طور کامل متوقف شده و لازم است دولت تمهید جدایی از نظر بحث‌های دارایی، مالیات، سایر تسهیلات بانکی و... را در نظر بگیرد.

یک بانوی کارآفرین گفت: ما قدم‌به‌قدم این مملکت را با تولید - تکرار می‌کنم با تولید - به جامعه دلخواه می‌رسانیم. با خرد جمعی و کارهای تعاونی بدون حمایت هم می‌شود، تولید کرد.

برای رهن واجاره آپارتمان 90 متری در امامت به سرمایه 200 میلیونی نیازاست.

نفت صرفا یک ماده سیاه نیست که از پوسته کره زمین به دست می‌آید بلکه یک کالای مهمی است که بخش عمده از اقتصاد کشور‌های دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن تشریح برنامه‌های وزارت خانه متبوع خود در دولت سیزدهم گفت: 80 درصد مشکلات واحد‌های اقتصادی مربوط به تامین مالی، بیمه تامین اجتماعی و مالیات است.

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.

مردم به دلیل انحصاری بودن خودرو در کشور راهی جز اقبال به سمت محصولات داخلی ندارند از این رو قیمت انواع خودرو همواره برای مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است.

معاون فنی گمرک ایران با اشاره به تسهیل و تسریع در ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات کشور گفت: در حال حاضر موجودی کالا‌های اساسی در بنادر حدود 6.2 میلیون تن است.

وزیر اقتصاد در بازدید از انبارهای گمرک فرودگاه امام بر تسریع روند ترخیص کالا از گمرکات تاکید کرد.

کارشناس اقتصادی گفت: یک فضای غیررسمی در عرصه اقتصاد وجود دارد که امنیت این فضا از فضای رسمی بیشتر است یعنی اقتصاد رسمی ما که باید دنبال کننده تحقق رشد اقتصادی باشد امنیت کمتری نسبت به حوزه سفته بازی، دلال بازی و اصطلاحا قاچاق و انواع و اقسام صورت‌های مختلف اقتصاد رسمی دارد.

نماینده ولی فقیه و رییس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پیامی انتصاب مهندس قاسمی را به سمت وزیر راه و شهرسازی تبریک گفت.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: مصرف‌کننده پنیر نیم کیلویی خریداری می‌کند درصورتی‌که وزن این کالا 325 گرم است همچنین تمام اقلام حبوبات و شکر را یک کیلویی خریداری می‌کنیم درصورتی‌که وزن این اقلام 900 گرم است و این 100 گرم‌ها سودی است که طرف تولیدکننده کسب می‌کند.

قیمت هر گرم طلای 18 عیار، امروز شنبه 6 شهریور 1400 در معاملات بازار آزاد تهران به یک میلیون و 200 هزار تومان رسیده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اولین احکام اسماعیل زارعی کوشا را به سمت مشاور وزیر، و علی اکبر رضایی را به عنوان سرپرست مرکز حراست این وزارتخانه منصوب کرد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان از ادامه‌ی روند واردات کالا‌های اساسی از بندر شهید رجایی به کشور خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 1 میلیون و 200 هزار تن کالای اساسی از بندر شهید رجایی وارد کشور شده است.