شنبه 14 تیر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

امروز بزرگترین تحریفی که امریکا همپای تحریم‌های ظالمانه خود به پیش می‌برد آن است که ماهیت و تصویر دفاعی کشورمان را در معرض تحریف قرار داده و آن را به شکل یک نظام مهاجم برضد امنیت منطقه‌ای و جهانی جلوه می‌دهد.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه بندرعباس از اصلی‌ترین کانون‌های توسعه کشور در زمینه‌های مختلف است، گفت: بندرعباس از رشد قابل توجهی در بخش صنعت برخوردار بوده و جاسک به‌عنوان یکی از کانون‌های مهم اقتصادی کشور در حوزه نفت، پتروشیمی و صنایع دیگر تبدیل خواهد شد.

عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل گفت: تمامی اقدامات رخ داده در زمینه شرکت کشت و صنعت مغان روز پنجشنبه در یک جلسه 2 ساعته با حضور آیت الله رئیسی مورد بررسی قرار گرفت و انصافا آیت الله رئیسی با سعه صدر در این دو ساعت به تمامی نقطه‌نظرات گوش دادند.

کارشناس مسائل غرب آسیا معتقد است عادی سازی روابط سران عربی با رژیم صهیونیستی امری است که در زمان کنونی آشکار شده، در حالی که فعالیت دهه اخیر این اتحادیه نشان می‌دهد که هیچ گاه مواضع روشن و عملی در قبال ملت‌های منطقه اتخاذ نکردند.

فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دفاع مقدس و مقاومت یک جریان متصل به هم است، همان‌طور که دفاع مقدس به پیروزی رسید، مقاومت هم در میدان‌های جنگ برابر رژیم صهیونیستی به پیروزی رسیده است، ان‌شاءالله در دفاع نهایی برابر این رژیم جعلی ضربه آخر را به صهیونیست‌ها خواهد زد.

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتشار پیامی در فضای مجازی از پرداخت وام ودیعه مسکن به 22هزار نفر خبر داد.

سخنگوی وزارت امورخارجه در واکنش به بیانیه اتحادیه اروپایی در شورای حقوق بشر اظهار کرد: ایران، این اقدام را غیرقابل قبول می‌داند.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه بیش از 15 سال تجربه همکاری با سردار شهید خدادی داشته‌است، گفت: سردار خدادی محصول سال‌های مجاهدت و درخشش در دوران دفاع مقدس است.

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با حضور در برنامه دست خط شبکه پنج سیما به تبیین مهمترین برنامه‌های این بنیاد پرداخت.

سفیر تاجیکستان در تهران درپی پخش طرح اتهامات کذب و مغرضانه علیه ایران در یک سریال در تلویزیون دولتی این کشور، توسط رئیس اداره آسیای مرکزی به وزارت امورخارجه احضار شد.

سفیر ایران در روسیه با اشاره به سطح بالای همکاری میان ایران و روسیه در زمینه نظامی و امنیتی، سطح همکاری در زمینه اقتصادی و فرهنگی را میان دو کشور بسیار پایین توصیف کرد.

سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به تحریم‌های جدید دولت آمریکا علیه تعدادی از مسئولان قضایی ایران گفت: در ادامه فشار‌ها بر ایران، دونالد ترامپ تحریم‌های جدیدی را بر قضات کشورمان وضع کرده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: دریا بسیار امن‌تر از آن چیزی است که مردم فکر آن را می‌کنند و امروز هیچ تهدید جدی در دریا نداریم.

امیر سرتیپ دوم رسولی در دیدار با جانبازان، رزمندگان و خانواده‌های شهدا با اشاره به ارزش دفاع مقدس در نظام جمهوری اسلامی ایران و تفاوت آن با دیگر جنگها، گفت: حرکت جهادی رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس ریشه در باور‌های قرآنی و دینی دارد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس با خانواده شهیدان مدافع حرم، معز غلامی، ذاکر حسینی و آزاده خلبان عبیری دیدار و گفتگو کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پیامی ضمن تسلیت تسلیت شهادت سردار حمید خدادی گفت: شهادت وی سند دیگری است بر مظلومیت و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنانی که ابتدائی‌ترین اصول انسانی را در جنگی تحمیلی و حتی بعد از آن زیر پا گذاشتند.