جمعه 27 شهریور 1405

میز استان تهران در بانک مرکزی مستقر شود

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع

اقتصادنیوز: استاندار تهران گفت: جهت هماهنگی های بیشتر در تخصیص اعتبارات رفع موانع تولید، با استقرار میز استان تهران در بانک مرکزی موافقت شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی عصر دوشنبه در شصت و چهارمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که با حضور عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: با استقرار این میز روند رسیدگی به تخصیص اعتبارات با سرعت بیشتری پیگیری می شود.

وی افزود: بانک های استان تهران از تکالیف و تعهدهای تعیین شده برای پرداخت وام هایی از جمله مشاغل خانگی و رونق تولید خودداری می کنند این درحالی است که 6 درصد جمعیت استان تهران را روستایی ها تشکیل می دهند.

استاندار تهران با اشاره به اینکه 56 درصد مالیات کشور توسط استان تهران تامین می شود بیان داشت: برخی بانک ها در ارائه تسهیلات رونق تولید و وام مشاغل خانگی همراهی نمی کنند و شاهد نامهربانی بانک ها هستیم.

وی افزود: بزرگترین شهرک های صنعتی پویا و فعال کشور در این استان متمرکز است که امسال واحدهای صنعتی راکد و نیمه راکد، فعال شده اند.

محسنی بندپی تاکید کرد: 103 هزار نفر در سامانه اشتغال در سال 98 ثبت نام کردند که بیش از تکالیف و تعهدات استان تهران برای ایجاد اشتغال بوده است.

این مطلب برایم مفید است بلی 0 نفر این پست را پسندیده اند