میلیونها دلار صرفهجویی ارزی با تولید ماشینآلات ریسندگی نخهای پلیمری
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی رستافر، مدیرعامل شرکت دانش بنیان شوکا ایرانیان با اشاره به تولید تجهیزات ماشین آلات ریسندگی نخهای پلیمری عنوان کرد: ماشین آلات تولید نخ BCF و CF و اجزای زیر مجموعه این ماشین آلات از تولیدات دانشبنیان شرکت شوکا ایرانیان است. روش کار این ماشین آلات بر اساس فرآیند ذوبریسی است که در آن مواد پلیمری تحت حرارت ذوب شده و پس از تبدیل به رشته...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی رستافر، مدیرعامل شرکت دانش بنیان شوکا ایرانیان با اشاره به تولید تجهیزات ماشین آلات ریسندگی نخهای پلیمری عنوان کرد: ماشین آلات تولید نخ BCF و CF و اجزای زیر مجموعه این ماشین آلات از تولیدات دانشبنیان شرکت شوکا ایرانیان است. روش کار این ماشین آلات بر اساس فرآیند ذوبریسی است که در آن مواد پلیمری تحت حرارت ذوب شده و پس از تبدیل به رشته نخ از مراحل خنک سازی، کشش و تکسچرایزینگ عبور کرده و نهایتا دور دوک پیچیده میشود.
وی با اشاره به بینیازی کشور نسبت به واردات این نخها با توانمندی در ساخت ماشینآلات نخ ریسی ساخت داخل گفت: پیش از تولید این دستگاهها در داخل کشور تمام ماشین آلات مورد نیاز این صنعت از خارج از کشور تامین میشد. به دلیل مشکلات و عیوب دستگاههای وارداتی که عمدتا ساخت کشورهای نه چندان مطرح در این صنعت میباشد ایده تغییر و اصلاح این دستگاهها جهت افزایش راندمان و کیفیت محصول نهایی به عنوان قدم اول در راه تولید کامل این ماشین آلات در داخل کشور به شمار میآید.
این فعال فناور درباره اهمیت و کاربرد این ماشین آلات توضیح داد: نخ BCF در تولید فرش ماشینی، روفرشی، گلیم، جاجیم و... و نخ CF در تولید بندها، تسمه ها، کیف وکفش و... کاربرد دارد. از این رو تمام کارخانههای تولیدی محصولات ذکر شده که مصرف کننده این نخها میباشند به عنوان مخاطبان اصلی این ماشین آلات در نظر گرفته میشوند.
رستافر ادامه داد: در حال حاضر نمونه داخلی از این دستگاهها وجود ندارد و شرکت دانش بنیان شوکا ایرانیان به عنوان اولین و تنها تولیدکننده این محصولات در داخل کشور شناخته میشود. وجه تمایز محصولات تولیدی شرکت ما در مقایسه با نمونههای خارجی را میتوان در کیفیت قابل رقابت با نمونههای اروپایی در کنار قیمت مناسب و توجه به بازار داخلی و طراحی متناسب با آن برشمرد.
مدیرعامل شوکا ایرانیان با اشاره به صرفهجوی ارزی این محصولات عنوان کرد: واردات این ماشین آلات سالانه بالغ بر 50 میلیون دلار ارزبری برای کشور در پی دارد که با تولید داخلی میتوان جلوی خروج این حجم از ارز را گرفت.
وی همچنین درباره مزایای این محصول دانشبنیان به کیفیت قابل رقابت با نمونههای اروپایی در کنار قیمت مناسب اشاره کرد و افزود: خدمات پس از فروش طولانی مدت همراه با انجام تمام روند نصب و راه اندازی خط تولید و آموزش پرسنل از مزایای تولیداتمان به شمار میرود. همچنین استفاده از فناوری به روز، طراحی متمایز متناسب با بازار داخلی و مصرف انرژی بهینه از دیگر مزایای این ماشین آلات است.
رستافر با اشاره به اشتغال ایجاد شده توسط شوکا ایرانیان گفت: در زمینه اشتغال به صورت مستقیم در حال حاضر 20 نفر در شرکت و به صورت غیر مستقیم بالغ بر صدها نفر در نتیجه راه اندازی کارخانههای تولیدی در سراسر کشور به صورت تمام وقت مشغول به کار هستند.