ناسا
ناسا
ماموریت بعدی اعزام فضانوردان آمریکایی به فضا مجددا به تاخیر افتاد.
تهران - ایرنا - سازمان فضایی آمریکا (ناسا) 23 اکتبر 2020 (دوم آبان 99) را به عنوان تاریخ آغاز اولین ماموریت عملیاتی فضاپیمای «کرو دراگون» تعیین کرد.
پرفسور مظفر پرتوماه از نخستین استادان ایرانی رشته فیزیک هستهای بود وی حدود سه دهه در سازمان فضایی ناسا به پژوهش علمی اشتغال داشت.
ناسا پانزدهمین سالگرد مدارگرد شناسایی مریخ را با تصاویری از زمین، ماه و البته مریخ جشن گرفته است.
سیاره کوتوله "سرس"(Ceres) که در کمربند اصلی سیارکی بین مریخ و مشتری قرار دارد، قطر آن 940 کیلومتر است. بر اساس یافتههای یک مطالعه جدید، این سیاره کوتوله که مدتها به عنوان سیاره سنگی فرض میشد احتمالا یک اقیانوس را زیر سطح خود پنهان کرده است.
تهران - ایرنا - ماهواره «نقشهبردار فراخورشیدی گذران» ناسا یا ماهواره «تس» (TESS) به تازگی ماموریت اولیه خود را به اتمام رسانده و ضمن تصویربرداری از حدود 75 درصد آسمان پرستاره، اکتشافات جالب توجهی را به دست آورده است.
مدارگرد شناسایی ماه (Lunar Reconnaissance Orbiter) یک فضاپیمای رباتیک ناسا است که از سال 2009 در مدار قطبآهنگ در حال گردش در مدار ماه و مطالعه ماه است.
تهران - ایرنا - ستارهشناسان یک سیاره جدید غول پیکر کشف کردند که حدود 160 میلیون سال پیش تشکیل شده است و اکنون به رنگ صورتی میدرخشد.
وزارت دفاع آمریکا، "اسپیس ایکس" و " اتحادیه پرتاب و راهاندازی" آمریکا (ULA) را، برای انجام ماموریتهای فضایی سری ملی انتخاب کرد.
وزارت دفاع ایالات متحده اعلام کرده است که قرار است هواپیماهای جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی برای سومین و آخرین بار در یک رویداد آنلاین که در تاریخ 18 تا 20 اوت برگزار خواهد شد، با یک خلبان نیروی هوایی آمریکا رو در رو شوند.
فضاپیمای ماموریت تکامل مواد فرار و جو مریخ (Mars Atmosphere and Volatile EvolutioN Mission) یا به اختصار ماون (MAVEN) ناسا به صورت شبانه روزی به مطالعه سیاره سرخ میپردازد و اکنون درخشش شب این سیاره را با جزئیات بیشتر از گذشته نقشه برداری کرده است.
میزان اطلاعات و دانش محققان از میزان فراوانی هلیوم در تاج خورشیدی (هلیوم دومین عنصر فراوان جهان است)، به طور عمده از مدلها و روشهای اندازه گیریهای غیرمستقیم مشاهدات لرزهشناسی خورشیدی به دست آمده است زیرا اندازه گیری واقعی هلیوم در جو خورشید تاکنون بسیار کم انجام شده است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در میز علم این قسمت «چرخ»، حافظ آهی، مجری - کارشناس برنامه میزبان سپیده شعرباف، روزنامهنگار علم و دکتر داریوش طاهرزاده، دکترای شیمی و مدرس دانشگاه تهران است. شعرباف از چشمانداز مصرف پلاستیک در 20 سال آینده خواهد گفت و طاهرزاده از چگونگی و دلایل فاجعهای که انفجار نیترات آمونیوم در بیروت آفرید. به گفتهی رسانهها علت اصلی انفجارهای مهیبی که بخشی...
ناسا با همکاری محققان سنگاپوری به بررسی اطلاعات ماهوارهای پرداخته تا خسارت ناشی از انفجار بیروت را تخمین بزند.