ناظمی اردکانی: در انتخابات آینده باید با برنامه و ایده وارد شد / هدفمان ایجاد همگرایی در جبهه انقلاب است
دبیرکل جامعه اسلامی مدیران گفت: از آنجا که نقدهایی به مجلس فعلی میشود، در مجلس آینده باید با برنامه و ایده وارد عرصه شد که بخشی از آن میتواند نحوه تحقق برنامه هفتم توسعه باشد.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، محمد ناظمی اردکانی دبیرکل جامعه اسلامی مدیران عصر امروز (18 مهر) در نشست خبری درباره انتخابات اسفندماه، با تبریک حماسه طوفان الاقصی و پیروزیهای جبهه مقاومت، گفت: این عملیات برای اولینبار تهاجمی بود و حصار تسخیرناپذیر رژیم صهیونیستی را باز کردند و برخی شهرکها در تصرف جبهه مقاومت قرار گرفت.
ثبتنام الکترونیکی انتخابات مجلس 27 مهر آغاز میشود / جزئیات جدید از نامنویسی داوطلبانوی افزود: جوانان پرشور و نشاط مقاومت اراده خللناپذیری در بازپسگیری سرزمینهایشان دارند و تبلوری را شاهد بودیم که رهبر انقلاب در دیدار 17 ربیع به آن اشاره کردند.
ناظمی اردکانی خاطرنشان کرد: نکته بعدی اینکه این عملیات یک فراز تاریخی در مبارزات 75 ساله فلسطینیان رقم زد و یک مبدا تاریخی بود؛ جنبش حماس بعد از دست زدن به این حماسه، دستاوردهایی داشت که به تعبیر رهبر انقلاب شکست رژیم صهیونیستی ترمیمناپذیر است؛ امیدوارم این عملیات پیروزمندانه در مبارزات آینده فلسطین تا محو رژیم صهیونیستی ادامه پیدا کند.
دبیرکل جامعه اسلامی مدیران در ادامه درباره انتخابات مجلس دوازدهم با بیان اینکه رقابت، مشارکت، سلامت و امنیت طبق بیانات رهبر انقلاب در انتخابات امسال مهم است، گفت: 4 عامل در مشارکت نقش دارند؛ یکی دستگاههای حاکمیتی مانند وزارت کشور و شورای نگهبان؛ دوم مردم، سوم احزاب و تشکلهای مدنی و دینی و چهارم رسانهها از جمله رسانه ملی.
ناظمی اردکانی با بیان اینکه یکی از راههای افزایش مشارکت، ایمان قوی و امید به آینده در مردم است که برخی خواص هم در این امتداد گاهی در نقشه راه دشمن قرار میگیرند، اظهار داشت: نکته دوم اعتماد مردم به مسئولان نظام است و این اعتماد در برخی جاها ضربه دیده و مخدوش شده که باید ترمیم کرد؛ سوم مشارکت دادن مردم در تصمیمگیریهاست و اگر مجلس و دولت میخواهند طرحی را به انجام برسانند نظر مردم لحاظ شود نه آنکه با مردم بعد از رایگیری خداحافظی شود.
دبیرکل جامعه اسلامی مدیران به نقش احزاب و تشکلهای مردمنهاد در انتخابات اشاره کرده و خاطرنشان کرد: نکته بعدی پاسخگو بودن مسئولان است و اینکه مردم اگر بر اثر سیاستهای غلط متضرر شدند، مسئولان پاسخگو باشند و فضای کسب و کار یک ضمانتی کسب کند؛ رفع تبعیص و فقرزدایی و رسیدگی به معیشت مردم، شور و علاقه مردم را برای انتخابات بالا میبرد. هرچقدر برداشت مردم از مسئولان و قوا، برداشت کارآمدی باشد بر ایمان و امید مردم میافزاید؛ همگرایی سه قوا بر محوریت مقام معظم رهبری و رفع اختلافات بر کارامدی نظام و احساس امید مردم تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه احزاب باید کارآمدتر عمل کنند تا شیوههای رقابت در یک چهارچوب تعریف شده باشد، تصریح کرد: گاهی برخی جریانات سیاسی و شخصیتها علت عدم مشارکت را رفتار شورای نگهبان میدانند؛ شورای نگهبان همواره رفتار ثابتی داشته و با توجه به اینکه برخی افراد شورای نگهبان تقریبا از ابتدای انقلاب تاکنون ثابت بودند، در برخی برههها با همین رفتار مشارکت بالای80 درصد داشتیم که نشان میدهد بخش مهمی از رقابت به عملکرد احزاب برمیگردد.
ناظمی اردکانی در ادامه درباره پیشثبتنام اعضای جامعه اسلامی مدیران گفت: ما پیش از شروع پیشثبتنام از مدیرانی که در گذشته پیشینه موفق داشتند درخواست کردیم که شرکت کنند و برداشت ما این است حضور مدیرانی که با سعی و خطا مدیر موفقی بودند، ضروری و لازم است؛ این مدیران کسانی هستند که قوانین را اجرا کردند و با ضعف و قوت قوانین آشنا هستند و در اطلاح قوانین میتوانند راهگشا باشند.
دبیرکل جامعه اسلامی مدیران ادامه داد: فهرست ثبتنام کنندگان به موقع اعلام میشود؛ در کلانشهرها فهرست جدا نخواهیم داشت و قطعا با جریانهای حال حاضر و انقلابی ائتلاف میکنیم؛ من هم پیشثبت نام را انجام دادم و ادامه مسیر را با توکل به خدا طی میکنیم.
وی درباره صحبت آقای باهنر که گفته بود در این انتخابات مشارکت از خود انتخابات هم مهمتر است و ما در مجلس آینده به یک اقلیت قوی اصلاحطلب نیازمندیم، گفت: مشارکت حداکثری و افزایش مشارکت تاکید رهبر انقلاب است و اینکه رقابت بین جریانها چگونه شکل بگیرد، بنظرم به همان منوال گذشته با تغییرات جزئی اتفاق بیفتد؛ اینکه اصلاح طلبان آیا اقلیتی قوی خواهند داشت، به مردم برمیگردد که آیا روی مثبتی به این جریان خواهند داشت یا خیر.
ناظمی اردکانی درباره ایجاد وفاق بین جریانهای اصولگرایی گفت: در جریان اصولگرایی اختلاف سلیقه هست اما آنها که تاثیرگذار هستند مانند شورای وحدت و شورای ائتلاف، در انتخابات ریاستجمهوری نشان دادند میتوانند همگرا عمل کنند و در انتخابات مجلس دهم هم به یک لیست واحد رسیده بودیم و تمام جریانات اصولگرایی با ساز و کارهایی که صحبت شد یک فهرست دادند و در شهرستانها هم همینگونه عمل شد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: در این دوره به همگرایی و وحدت امیدواریم و جامعه اسلامی مدیران هم در این راستا تلاش میکند و امیدواریم خواص و بزرگان این وحدت را رقم بزنند. هدف ما همگرایی است و هم با شورای ائتلاف و هم شورای وحدت همکاری داریم و در انتخابات ریاست جمهوری شاهد همگرایی بودیم و موضوعی نیست که ناشدنی باشد.
وی با بیان اینکه اگر احیانا سلایق سیاسی مانع همگرایی شود انتظار این است رقابت در جریان اصولگرایی صورت نگیرد چراکه به جریان صدمه میزند، گفت: در مجلس یازدهم و انتخابات ریاست جمهوری در شورای ائتلاف و شورای وحدت حضور فعالی داشتیم و امید بر این است که واگرایی به همگرایی برسد. وحدت در جریان باعث مشارکت خواهد بود و اگر مردم شاهد این باشند که بین خواص اختلاف نیست، عامل افزایش مشارکت خواهد بود و مطالبهای که رهبر انقلاب دارند محقق خواهد شد.
ناظمی اردکانی در پایان خاطرنشان کرد: از آنجا که نقدهایی به مجلس فعلی میشود، در مجلس آینده باید با برنامه و ایده وارد عرصه شد که بخشی از آن میتواند نحوه تحقق برنامه هفتم توسعه باشد.
در ادامه این نشست تورج حاج رحیمیان قائم مقام جامعه اسلامی مدیران با بیان اینکه برای سه سال اعضای شورای مرکزی انتخاب شدند و با اکثریت آراء آقای ناظمی اردکانی به سمت دبیرکلی این تشکیلات انتخاب شدند، گفت: آقای یحیوی بعنوان رئیس شورای مرکزی و حقیر بعنوان قائم مقام انتخاب شدم.
وی افزود: جامعه اسلامی مدیران از سال 95 تاسیس شد و یکی از منظم ترین احزاب کشور است و با برنامههای اصولی در فضای ارزشی و انقلابی در حال فعالیت است و در کمتر احزابی این رویه را دیدم. در شورای مرکزی چندین نماینده و استاندار و معاون وزیر و چهرههای شناخته شده کشوری حضور دارند و در ادوار گذشته برای توسعه استانی فعالیت کرد و در 20 استان دفاتر ما فعال هستند؛ در انتخابات 1400 جزو احزاب فعال بودیم و ستاد نخبگانی آیتالله رئیسی برعهده این حزب بود.
حاج رحیمیان با بیان اینکه بالغ بر 100 نشست ماهیانه با حضور چهرههای مختلف داشتیم و با جریانات مختلف جبهه انقلاب و شورای ائتلاف و شورای وحدت همکاری داشتیم، گفت: در دوره جدید خیز بلندی برداشتیم که دفاتر استانی را در 31 استان فعال کنیم؛ فرآیند عضوگیری در حال طراحی مکانیزم است. دو هدف ویژه داشتیم که یکی تربیت مدیران جوان همانند کاری که حزب جمهوری میکرد، بود؛ دوم ایجاد بانک اطلاعاتی قوی از مدیران کارآمد قبلی بود که در عرصههای مدیریتی یا در عرصههای مشاوره و تجربه از آنها بشود استفاده کرد.