پنج‌شنبه 19 مهر 1403

نامگذاری اولین خیابان در کرمان به نام یک شهید زن

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نامگذاری اولین خیابان در کرمان به نام یک شهید زن

محمد امینی زاده رئیس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی به مصوبات کمیسیون فرهنگی پیرامون پیشنهادات مطرح شده برای نام گذاری معابر اشاره کرد و گفت: بر اساس این مصوبات معبر 16 متری در بلوار 22 بهمن جنب سازمان آب به نام شهیده حسنی سعدی نامگذاری شد، این اولین خیابانی است که به نام یک شهید زن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ هفتاد و دومین نشست علنی شورای شهر کرمان با چند دستور کار که برخی منتج به تایید مصوبه شورا و برخی هم برگشت به کمیسیون نیز برگزار شد. در این جلسه محمد امینی زاده رئیس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی به مصوبات کمیسیون فرهنگی پیرامون پیشنهادات مطرح شده برای نام گذاری معابر اشاره کرد و گفت: بر اساس این مصوبات خیابان خواجو، بلوار ایت الله صدوقی به نام شهید موسی جعفرآبادی نام گذاری شود همچنین معبری 16 متری در بلوار 22 بهمن جنب سازمان آب به نام شهیده حسنی سعدی نامگذاری شود که این اولین خیابانی است که به نام یک شهید زن است. وی تشریح کرد: معبر 12 متری در خیابان 17شهرویور مجاور امام زاده محمد به نام این امام زاده نامگذاری شود همچنین معبر فاقد نام در شهرک مطهری بلواز هزار حد فاصل کوچه 37 و 39 به نام خیابان خدیجه نامگذاری شود، ضمن این که قرار شد تقاطع خیابان کار و فیروزآباد بنام خیابان خیابان کارآفرینی نامگذاری شود. در ادامه در خصوص انتقالی خانم چهکندی از شهرداری کشکوئیه به شهرداری کرمان بحث شد.

در این خصوص منصور ایرانمنش رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی بیان کرد: بر اساس طرح حمایت از خانواده و همچنین نامه معاون ریاست جمهوری کسانی که همسرشان از شهری به شهر دیگر منتقل می شود به تبعیت از همسر می توانند منتقل شوند از این رو باید به سمتی برویم کسانیکه متقاضی انتقالی هستند برای حمایت از نهاد خانواده با انتقال آنان موافقت شود.

وی عنوان کرد: برای این موضوع الزمات قانونی و از طرفی عرف را باید در نظر گرفت پیشنهاد این است که این موضوع برای همیشه مورد بررسی قرار گیرد و بر اساس اصل و آئین نامه به این موضوع عمل شود. حسین چناریان رئیس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه گذاری در این رابطه گفت: اگر این موضوع برای هر فردی تنها با تمدید ماموریت حل می شود مسئله ای نیست. سید محمد موسوی رئیس کمیسیون هوشمندسازی، شفافیت و بهره وری توضیح داد: این موضوع باید به صورت جامع مورد بررسی قرار گیرد چرا که در صورت انتقال باید دید که آیا شهرداری به این نیروی نیاز دارد و جایگاهی برای آن در شهرداری محل انتقال وجود دارد یا خیرضمن این که حقوق فرد هم باید تامین شود از این رو پیشنهادم این است که به این موضوع به صورت جامع نگاه شود با رویه ی کنونی که موردی است موافق نیستم. در ادامه حسین چناریان رئیس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه گذاری به اصلاح بودجه 1401 اشاره کرد و گفت: از شهرداری خواسته شده که بابررسی جامع تر و اخذ نظرات همه ی رده های شهرداری یک پیشنهادی کلی مطرح کنند. وی توضیح داد: در این اصلاح بودجه تاکید بیشتر بر این است برخی از مجموعه فعالیت های شهرداری به دلایلی که عمدتا تامین منابع بوده آغاز نشده و از طرفی برخی که شروع به کار کرده اند اما به دلیل افزایش قیمت با مشکل روبرو شده اند. چناریان بیان کرد: از پیشنهاد 112 میلیاردی شهرداری به شورا نهایتا 102 میلیارد درکمیسیون اصلاح بودجه تصویب شده که البته از این میان به غیر از چند مورد که خرید تجهیزات بود مابقی پروژه های نیمه تمام است.

انتهای پیام /