یک‌شنبه 4 آذر 1403

نخستین مدرسه تابستانه گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری برگزار شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
نخستین مدرسه تابستانه گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری برگزار شد

نخستین مدرسه تابستانه گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری با حضور بیش از 200 نفر از متخصصین صنعت گردشگری و صنایع وابسته به مدت 12 ساعت به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

نخستین مدرسه تابستانه گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری با حضور بیش از 200 نفر از متخصصین صنعت گردشگری و صنایع وابسته به مدت 12 ساعت به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین مدرسه تابستانه گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری با حضور بیش از 200 نفر از متخصصین صنعت گردشگری و صنایع وابسته به مدت 12 ساعت به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

ابوطالب قاسمی مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری در خصوص برگزاری این رویداد آموزشی با بیان اینکه این مدرسه سه روزه 25 تا 27 شهریور ماه جاری به همت دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری کشور و با همکاری دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ و شتاب دهنده فاخربوم برگزار شد و بیش از 200 نفر از متخصصین صنعت گردشگری و صنایع وابسته اعم از جامعه دانشگاهی، کارآفرینان، همکاران ادارات کل استانی و عموم علاقه‌مندان به مدت 12 ساعت به صورت حضوری و مجازی حضور یافتند، گفت: امیدواریم در ادامه سال جاری نیز بتوانیم با همکاری جامعه دانشگاهی و سایر بخش‌های آموزشی صنعت گردشگری نسبت به برگزاری مدارس پاییزه و زمستانه با رویکردهای دیگر در صنعت گردشگری اقدام کنیم.

وی افزود: این دوره آموزشی در 8 سرفصل درسی با حضور اساتید دانشگاهی و کارآفرینان برگزار شد و به کلیه شرکت‌کنندگان در این رویداد آموزشی گواهینامه معتبر علمی از طرف دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری کشور و دانشگاه علم و فرهنگ اعطا می‌شود.

فرناز نیک‌خواه دبیر اجرایی مدرسه تابستانه گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری نیز با اشاره به اینکه در این مدرسه سه روزه به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعت گاسترونومی در حوزه گردشگری پرداخته و بحث و تبادل نظر شد، بیان کرد: آموزش از ارکان اساسی در صنعت گردشگری است و با توجه به اینکه مباحث گاسترونومیک طی سالیان قبل ابعاد گوناگونی در بخش‌های مختلف خدمات رفاهی، اقامتی و جذب گردشگران بین‌المللی داشته است، باید توجه داشت رشد و توسعه این حوزه جز با ارائه آموزش و برنامه‌ریزی علمی و منطبق با بازارهای جهانی میسر نمی‌شود.

وی ادامه داد: رویکرد دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی معاونت گردشگری کشور طی یکسال گذشته مبنی بر توسعه آموزش‌های کاربردی با همکاری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شایسته قدردانی است و امیدواریم بخش خصوصی، اندیشمندان و پژوهشگران از این فرصت‌ها به خوبی جهت دانش‌افزایی و توسعه‌بخشی به پژوهش‌ها و مدیریت کسب‌وکارها بهره‌مند شوند.