پنج‌شنبه 8 آذر 1403

نذر کتاب در روز عاشورا / هیات‌های عزاداری استقبال کردند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
نذر کتاب در روز عاشورا / هیات‌های عزاداری استقبال کردند

غرفه نذر کتاب همزمان با عاشورای حسینی توسط شهرداری و شورای شهر نوشهر و نشر ناسنگ برپا شد.

غرفه نذر کتاب همزمان با عاشورای حسینی توسط شهرداری و شورای شهر نوشهر و نشر ناسنگ برپا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، «نذر» کمک کردن به نیازمند است؛ حالا آن نیازمند فقیر باشد، بیمار باشد، پرنده‌ای زخمی باشد، یک زندانی بدهکار باشد، یا خسته‌ای تنها که نیازمند لبخندی محبت‌آمیز است. نذر میان جوامع خردمند و اهل دل از دیرباز رواج داشته و یکی از مفاهیم برجسته و سترگ در تمدن اسلامی است تا جایی که برخی از ابواب فقهی به این موضوع اختصاص پیدا کرده است.

اهالی خرد و فهم معتقدند که با توجه به اقتضائات عصر جدید می‌توان به مقوله نذر سمت و سوی جدیدی داد و آن را در مسیرهای بخردانه‌تر هدایت کرد. با توجه به شرایط این دهه شاید یکی از بهترین نذرها «نذر کتاب» باشد که همانا سیراب کردن تشنگان دانایی و نیازمندان دانش است.

اکنون چند سالی است که نذر کتاب بدل به یک سنت حسنه شده و در مناسبت‌های مختلف توسط برخی دغدغه‌مندان پیگیری می‌شود. روز گذشته در عاشورای سال 1401 انتشارات ناسنگ نیز با نذر کتاب تصمیم گرفت تا ضمن تقدیم هدیه‌ای ماندگار به علاقه‌مندان فرهنگ، به‌قدر سهم خود گامی در جهت انتقال هرچه بیشتر فرهنگ حیات‌بخش عاشورایی و اشاعه بیش از پیش شعور حسینی بردارد.

نذر عاشورایی کتاب توسط شهرداری و شورای شهر بندری نوشهر و انتشارات ناسنگ با هدف ادای دین به رسالت عاشورایی خود، انتقال فرهنگ عاشورایی، گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی، بریدن از دنیای مجازی و آشتی با کتاب، این مهربان همیشگی، در راستای حمایت از اهل قلم، شناساندن بضاعت‌های علمی و تحقیقی شهرستان و استان به همشهریان و... صورت گرفت.

با حمایت شهرداری و شورای شهر نوشهر غرفه کتاب در در خیابان انقلاب نوشهر برپا و 52 عنوان کتاب از نویسندگان بومی شهرستان نوشهر در موضوعات ادبیات پایداری، ادبیات تخصصی، شعر، داستان، تاریخ کجور و شعر بومی به مخاطبان اهدا شد. این نذر با استقبال بسیار مناسب مردم و بویژه حاضران در هیأت‌های عزاداری صورت گرفت. شهردار نوشهر نیز در این غرفه حضور پیدا کرد.

نذر کتاب در روز عاشورا / هیات‌های عزاداری استقبال کردند 2