جمعه 23 مرداد 1405

نرمش و قهرمانی

نرمش و قهرمانی

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سرمربی تیم ملی اسپانیا از ستاره آرژانتینی درخواست کرد تا در جام جهانی فوتبال شرکت کند و نباید بازنشسته شود.

خبرگزاری تسنیم

فصل 2025 ورزش‌های موتوری صحنه رقابتی بود که مرز بین رشته‌ها را از میان برداشت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: در آمریکا خانه‌هایی با طراحی‌های غیرمتعارف وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به خانه بشکه ترشی، خانه کفشی هاینز و خانه‌های گنبدی بونیتا اشاره کرد.

خبرگزاری تسنیم

قهرمان هفت دوره فرمول یک و راننده تیم فراری از ادامه مسیر حرفه‌ای خود گفت.

وب‌گاه خبر آنلاین

ویدیوی فدراسیون فوتبال برای منصور پورحیدری یکی از عجیب‌ترین محتواهایی بود که در سال‌های اخیر منتشر شده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

افزایش شدید قیمت مواد غذایی و حذف اقلامی مانند گوشت و لبنیات از سفره مردم، خطر گسترش سوءتغذیه را به‌طور جدی افزایش داده و سلامت جامعه را تهدید می‌کند. پزشکان هشدار می‌دهند تداوم این وضعیت در آینده منجر به شیوع بیماری‌ها و تحمیل هزینه‌های سنگین درمانی بر خانواده‌ها و نظام سلامت خواهد شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

یک پلیس فرانسوی به خاطر دریافت 60 هزار یورو از ام باپه با بازنشستگی اجباری مواجه شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، علت خونریزی بینی در کودکان را تشریح کرد.

خبرگزاری دانشجو

وزیر ورزش با حضور در سالن جودوی آکادمی ملی المپیک در جریان روند آماده‌سازی تیم ملی MMA اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا قرار گرفت.

خبرگزاری دانشجو

دیدار هفته نهم رقابت‌های بسکتبال لیگ حرفه‌ای دسته اول باشگاه‌های کشور روز جمعه برگزار خواهند شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

محمدمهدی محبی پس از حضور در لیگ امارات شرایط خوبی ندارد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سازمان هواشناسی کشور با صدور اطلاعیه‌ای به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خزر از پنج‌شنبه (11 دی‌ماه) در شنبه (13 دی‌ماه) اشاره و تاکید کرد در این مدت بیشینه سرعت وزش باد به محدوده 26 تا 32 نات و ارتفاع امواج دریا به 1.8 تا 2.4 متر در مناطق ساحلی و بیش از 2.4 متر در مناطق دور از ساحل افزایش می‌یابد اما اوج این شرایط در روز جمعه و اوایل شنبه رخ خواهد داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار هواشناسی دریایی سطح نارنجی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج، در شمال و جنوب کشور هشدار داد.

وب‌گاه مشرق نیوز

ستاره سابق رئال مادرید و تیم ملی فوتبال برزیل به خاطر مشکل قلبی در بیمارستان بستری و تحت عمل جراحی قرار گرفت.

وب‌گاه خبر آنلاین

سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت دو سامانه جوی در آب‌های شمالی و جنوبی کشور همچنین بارش برف و باران و وزش باد در 21 استان هشدار داد.

وب‌گاه عصر ایران

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، با تأکید بر لزوم دستیابی دختران ایران به مدال طلای المپیک، از برنامه‌های وسیع دولت برای توسعه ورزش بانوان خبر داد. وی همچنین بر برخورد قاطع با ناهنجاری‌های فرهنگی در استادیوم‌های فوتبال طبق ضوابط بین‌المللی تأکید کرد.