نشست زبانشناخت با موضوع کتیبههای فارسی در آناتولی برگزار میشود
بیست و یکمین نشست زبانشناخت با موضوع کتیبههای فارسی در آناتولی و فرارود دوشنبه یکم خرداد در حوزه هنری برگزار میشود.
بیست و یکمین نشست زبانشناخت با موضوع کتیبههای فارسی در آناتولی و فرارود دوشنبه یکم خرداد در حوزه هنری برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، بیست و یکمین نشست از سلسله نشستهای زبانشناخت با موضوع «ارائه و بررسی کتیبههای فارسی در آناتولی و فرارود» و نمایش آثار و تصاویر و خوانش متنهای مربوط به این کتیبهها، به همت دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری و با حضور محمدرضا محمدی نجات، پژوهشگر و مستندساز و مهدی صالحی، مجری کارشناس این سلسله نشستها، روز دوشنبه اول خرداد در سالن طاهره صفارزاده حوزه هنری برگزار میشود.
محمدرضا محمدینجات، پژوهشگر، روزنامه نگار و مستند ساز، سالها در کشورهای مختلف منطقه به فعالیتهای پژوهشی فرهنگی اشتغال داشته و مستندهای زیادی از او در شبکههای داخلی و خارجی به نمایش در آمده است.
محمدینجات درباره جایگاه زبان فارسی در خارج از مرزهای ایران کنونی گفت: زبان فارسی، نه تنها به عنوان میراث مشترک ایرانیان ساکن در مرزهای ایران کنونی شناخته میشود، بلکه به عنوان زبان قومیت علمی، رسمی و مایه فخر و مباهات قومیتهای دیگر در مرزهای ایران بزرگ فرهنگی نیز قلمداد میشود.
وی درباره جزئیات این نشست گفت: این ارائه سعی در انداختن نور روی برخی زوایای تاریک کاربرد و گسترش این میراث پرافتخار در سرزمینهای آناتولی و فرارود دارد. در این ارائه، تصاویری از کتیبههای فارسی در امکان تاریخی ماوراالنهر و ترکیه امروزی، که عمدتاً من تهیه کرده ام، به نمایش گذاشته میشود.
بیست و یکمین نشست از سلسله نشستهای «زبانشناخت» از ساعت 17 تا 19 دوشنبه اول خرداد در حوزه هنری واقع در خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، روبروی کوچه پورموسی برگزارمیشود و عموم علاقهمندان و پژوهشگران برای شرکت در این نشست میتوانند در سالن طاهره صفارزاده حضور پیدا کنند.