نظام سلامت
نظام سلامت
استانداردهای پایه برای اعتباربخشی دانشکده های دندانپزشکی کشور تعیین شد و اعتباربخشی و ارزشیابی دانشکده های دندانپزشکی بر اساس 162 سنجه صورت می گیرد.
بجنورد - رئیس سازمان اورژانس با اشاره به تخریب 85 دستگاه آمبولانس توسط اغتشاشگران، گفت: حمله به آمبولانسهای در حال مأموریت، جزو شنیعترین رفتارهایی است که از اغتشاشگران انجام دادند.
نخستین کنگره کشوری مدیریت هوشمند، تجهیزات و طراحی بیمارستانی در روزهای 25 تا 27 آبان1401 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود.
وزیر بهداشت گفت: رتبه ایران در تولید علم ارتقا پیدا کرده و 450 مجله علمی - پژوهشی کشور به 465 مجله افزایش یافته است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه یکی از اهداف ما، تقویت حضور دانشجویان مبتکر و خلاق در مراکز تحقیقاتی حوزه سلامت است، تاکید کرد: مراکز تحقیقاتی صرفا برای ارتقاء اساتید نیست و باید از امکانات گسترده این مراکز با مشارکت دانشجویان، بیشترین بهره را برد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر بهرام عیناللهی در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی در مجتمع فرهنگی ولایت اردبیل اظهار داشت: بارها به روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی تاکید کرده ایم که زمینه مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان را در مراکز تحقیقاتی فراهم آورند. همچنین لازم است به مراکز تحقیقاتی که از دانشجویان استفاده میکنند،...
متخصص طب سنتی با اشاره به ضرورت توجه مردم در مصرف دمنوشهای مختلف، ابراز داشت: مردم باید در استفاده از دمنوشها توجه کنند؛ اینکه هر روز دمنوشهایی را مصرف کنیم عوارضی به دنبال دارند.
نوعی خودیابی نسلی و پدیده نسلی به وجود آمده که اگر با توضیحات قبلی کنار هم بگذاریم، متوجه آنچه در حال وقوع است میشویم. متاسفانه در کشور ما برای حل مشکلات به جای آنکه دنبال راهحل برویم، به دنبال وصل کردن علت آن به این سو و آن سو هستیم.
اقتصادنیوز: هممیهن در شماره امروز خود با علی ربیعی استاد دانشگاه و سخنگوی دولت حسن روحانی گفتوگویی انجام داده است.
یک اپیدمیولوژیست با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در دنیا و ایران، گفت: چشماندازهایی از رو به افول گذاشتن اپیدمی میبینیم، اما معنایش این نیست که در روزها و هفتههای پیش رو شاهد خاموشی اپیدمی باشیم.
ایسنا نوشت: یک اپیدمیولوژیست با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در دنیا و ایران، گفت: چشماندازهایی از رو به افول گذاشتن اپیدمی میبینیم، اما معنایش این نیست که در روزها و هفتههای پیش رو شاهد خاموشی اپیدمی باشیم.
دکتر حمید سوری؛ اپیدمیولوژیست گفت: اساس خاموشی اپیدمی و شاخصی که در آن مهم است، به ابتلا مرتبط است، نه بستری و مرگ؛ بنابراین کاهش مرگ یا بستری، عمدتا به ماهیت و شدت عامل بیماریزای ویروس بستگی دارد. ممکن است اکنون ویروس در شرایطی قرار گرفته که شدت کشندگی و بیماریزاییاش کم شده است. در نتیجه ویروس دارد در جامعه میچرخد، اما تعداد مرگهایی که به جامعه بشری تحمیل میکند، کمتر است.
تعدادی از پزشکان پاکستانی در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان، مشغول طبابت هستند و به نظر می رسد زنگ خطر مهاجرت پزشکان ایرانی، خیلی زود به صدا در آمده است.
کمبود پزشک متخصص در برابر خالی ماندن ظرفیت صندلی خالی دستیاری پزشکی به پارادوکسی برای نظام آموزش پزشکی بدل شده و امسال با تغییر مسیر در این آزمون، گشایشی در این حوزه رخ داد.
جذب پزشکان ایرانی در کشورهای حاشیه خلیج فارس، اروپا و آمریکا، زنگ خطر کمبود پزشک متخصص و مجرب در کشورمان را به صدا در آورده است. تا جایی که محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی، در تربیونهای مختلف، این موضوع را هشدار داده و گفته است که ادامه این روند، منجر به وارد کردن پزشک خارجی خواهد شد.