سه‌شنبه 6 آذر 1403

نقاط حادثه‌خیز جاده‌های مازندران به یک‌سوم کاهش یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نقاط حادثه‌خیز جاده‌های مازندران به یک‌سوم کاهش یافت

ساری - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران از کاهش 65 درصدی نقاط حادثه‌خیز جاده‌های استان طی هشت سال گذشته خبر داد و افزایش ضریب جاده‌های استان در این بخش را مرهون توجه ویژه به اهمیت راه‌های مازندران در دولت تدبیر و امید دانست.

به گزارش ایرنا، عباسعلی نجفی روز چهارشنبه در مراسم الحاق 54 دستگاه ماشین آلات سنگین جدید و خودروهای تعمیر شده به راهداری استان در ساری افزود: طی هشت سال گذشته نقاط حادثه خیز در راه های مازندران از 300 به 107 نقطه کاهش یافته است.

وی با اعلام این که مازندران همواره در میان سه استان پرتردد کشور قرار دارد، افزایش ایمنی جاده ها را مهم ارزیابی کرد و گفت که طی هشت سال گذشته در بخش های مختلف به این مهم توجه شده است که از جمله آن خط کشی 24 هزار و 279 کیلومتر از جاده ها بوده است.

نجفی نصب روشنایی، علایم هشدار دهنده، لکه گیری و روکش آسفالت را هم بخش دیگری از از فعالیت ها در راستای ایمن سازی جاده های مازندران برشمرد و توضیح داد: از زمان آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون در 284 کیلومتر از جاده های استان حفاظ بتنی و در 133 کیلومتر هم گاردریل نصب شده است.

وی نصب 491 هزار و 387 عدد علایم اخطاری، انتظامی و هدایت مسیر را هم از دیگر فعالیت های انجام شده برای افزایش ایمنی جاده های استان در این مدت برشمرد.

مدیرکل راهداری مازندران فرسودگی ماشین آلات راهداری را از چالش های مهم مازندران برشمرد و گفت که امروز با پیوستن 9 دستگاه ماشین آلات سنگین جدید و بازگرداندن 45 دستگاه خودرو پس از تعمیرات اساسی با سرمایه گذاری 520 میلیارد ریالی، گام مهمی در رفع مشکلات این بخش برداشته شده است.

وی با بیان این که مازندران به دلیل تعداد زیاد راه‌های برفگیر و تردد بالای خودرویی در جاده ها با مشکل جدی فرسودگی و کمبود ماشین آلات مواجه است، افزود: با ورود هفت دستگاه لودر و 2 دستگاه بیل مکانیکی بخش زیادی از مشکلات راهداری بویژه در فصل زمستان حل و فصل شده است. وی از دولت تدبیر و امید به خاطر توجه ویژه به ایمنی جاده های مازندران قدردانی کرد و گفت: مازندران همواره در جمع سه استان پرتردد کشور قرار دارد.

نجفی به گردشگر پذیری و ورود میلیون ها مسافر به این استان اشاره کرد و گفت: این خطه شمالی در بخش‌های مختلف خدمات ملی ارایه می‌دهد، بنابر این در تخصیص اعتبارات نیز به ویژه در بخش ایمن سازی باید منابع مالی بیشتری به این امر تخصیص داده شود تا ایمنی برای تردد هموطنان در جاده های استان بیش از پیش فراهم شود. وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد حمل و نقل مازندران جاده‌ای است، افزود: اکنون 10 هزار و 400 کیلومتر راه ارتباطی در استان وجود دارد که ایمن سازی و ارتقای آنها می تواند نقس بسیار موثری در توسعه استان، افزایش اشتغال و کارآفرینی و همچنین تسهیل و تسریع حمل محصولات کشاورزی داشته باشد.

وی گفت: بررسی ها نشان می دهد که بخش خصوصی استان نیز به دلیل گرانی قطعات و خودروهای راهسازی، عمر ناوگانشان وضعیت بهتری از حمل و نقل و راهداری استان ندارد، ولی در صورت نیاز به ویژه در بازگشایی راه های روستایی از بخش خصوصی نیز کمک می گیریم.

*س_برچسب‌ها_س*