شنبه 3 آذر 1403

نقش انیمیشن در آخرالزمان

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
نقش انیمیشن در آخرالزمان

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید قدیریان، هنرمند نقاش و چهره سال هنر انقلاب در سال 1400 در آیین اختتامیه دومین دوره رویداد ملی استاپ موشن که با حضور دانش‌آموزان در تالار دکتر محمود روح‌الامینی در باغ موزه نگارستان برگزار شد، خطاب به دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این مراسم گفت: خوب است بدانیم در چه موقعیتی هستیم و قرار است در آینده چه اتفاقی بیفتد، به عنوان کسی که این مسیر...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید قدیریان، هنرمند نقاش و چهره سال هنر انقلاب در سال 1400 در آیین اختتامیه دومین دوره رویداد ملی استاپ موشن که با حضور دانش‌آموزان در تالار دکتر محمود روح‌الامینی در باغ موزه نگارستان برگزار شد، خطاب به دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این مراسم گفت: خوب است بدانیم در چه موقعیتی هستیم و قرار است در آینده چه اتفاقی بیفتد، به عنوان کسی که این مسیر را یک‌بار رفته است نکته مهمی که می‌خواهم بگویم این است که من در زمینه تکنیکی، کار‌هایی همچون گریم و دیزاین کامپیوتری و... انجام داده‌ام و جوایز متعددی نیز دریافت کرده‌ام، اما می‌خواهم بگویم «تکنیک» یک ابزار است که با کمی تمرکز بر کار، بر آن مسلط می‌شوید.

قدیریان ادامه داد: اما آن چیزی که بین هنرمندان و آثار هنری‌ای که خلق می‌کنند تمایز ایجاد می‌کند اندیشه است، به بیان ساده‌تر می‌توان گفت تکنیک معیار مهمی نیست، بعضی از هنرمندان نه به خاطر تکنیک‌شان، بلکه به‌خاطر جایگاه فکری‌ای که دارند مورد قبول جامعه هنری هستند و می‌توان گفت تفکر از تکنیک برتر و مهم‌تر است.

قدیریان در ادامه افزود: هنرمند هرچقدر گستره اطلاعات و وسعت بینش خود را گسترده‌تر کند، قاعدتا هم جهانی‌تر می‌شود و هم پیامش در فضای‌های هنری و اندیشه‌ای مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد.

این هنرمند انقلابی در ادامه خطاب به نوجوانان حاضر نکته جالبی را یادآوری کرد: جامعه جهانی به سمت یک فضای جدید در حال حرکت است که به اصطلاح به آن «فضای آخرالزمانی» می‌گویند، در این فضای جدید، انیمیشن یکی از ابزار‌های مهم است، پس باید به ارزش کاری که انجام می‌دهید واقف باشید. می‌توان گفت انیمیشن یک سلاح قوی برای مقابله با دشمن است، پس هم از منظر تکنیکی خود را قدرتمندتر کنید و هم از منظر اندیشه و تفکر، به یاد داشته باشید که هنرمند قبل از هنرمند بودن، «انسان» است، او باید به تعهدش فکر کند، تفاوت تعهد‌ها در وسعت و ارتفاع آنهاست، یک زمان ممکن است تعهد شما در حد خودتان باشد، اما گاهی می‌خواهید این تعهد را ارتفاع بدهید، پس در حد انسان، در حد فطریات، به آن وسعت بدهید، وقتی آدم به این سطح از تفکر وارد می‌شود، می‌گوید من متعهد به انسانیت هستم. تفاوتی بین هنر انقلاب اسلامی و بقیه هنرهاست، آن تفاوت وجدانیات و انسانیت است، شما انسانی فکر کنید.

منبع: کیهان