نقض حقوق بشر
نقض حقوق بشر
تهران - ایرنا - همزمان با نزدیک شدن به پایان شمارش آرا در ایالت های باقیمانده ( پنسیلوانیا، جورجیا، کارولینای شمالی، نوادا و آلاسکا) اضطراب و نگرانی حاکمان و دولتمردان برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از احتمال شکست دونالد ترامپ در رقابت های انتخاباتی افزایش یافته است.
تهران - ایرنا - تارنمای خبری «26 سپتامبر» یمن نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که بر اساس آن «جو بایدن» نامزد «دمکرات» به کاخ سفید نزدیک و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری کنونی از آن خارج خواهد شد را برای عربستان و امارات شوکآور توصیف کرد.
تهران - ایرنا - تارنمای شبکه تلویزیونی المیادین لبنان در گزارشی تحلیلی به نگرانی حاکمان ریاض و ابوظبی و منامه از پیروزی احتمالی جو بایدن نامزد دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اشاره کرد و نوشت: نفس عربستان سعودی و امارات متحده عربی و بحرین در سینه حبس است.
تهران - ایرنا - آیت الله "علیرضا اعرافی" مدیرحوزههای علمیه کشور گفت: با وجود یک و نیم میلیارد مسلمان در جهان و تمامی ذخایر مادی و طبیعی، از دست رفتن مقاومت، عزت و کرامت شایسته امت اسلامی نیست و ما پیشگامان امت اسلام در این زمینه مسئول هستیم.
تهران - ایرنا - یونسکو اعلام کرد که ماهیت تهدیدها علیه خبرنگاران تغییر کرده و احتمال قتل آنها بدلیل افشای فساد یا نقض حقوق بشر افزایش پیدا کرده است.
یک کارشناس روابط بینالمل گفت: تحریمها بیشترین آسیب را به حق مردم ایران در برخورداری از موازین اساسی حقوق بشر وارد نموده و باعث محرومیت و یا حداقل محدودیت مردم ایران در برخورداری از حقوق بنیادین بشری همچون حق حیات، حق برخورداری از استاندارهای مناسب زندگی و سلامت و بهداشت گردیده است.
کرمانشاه - ایرنا - امام جمعه روانسر گفت: اهانت و هتک حرمت رییس جمهوری فرانسه به پیامبر نور و رحمت، به دلیل آن که تمام مسلمانان عالم را آزرده خاطر کرد، نقض حقوق بشر است.
تهران - ایرنا - دفتر نهاد نمایندگی رهبری و بسیج اساتید دانشگاه پیام نور اهانت رییس جمهوری فرانسه به پیامبر (ص) را محکوم کردند و خواستار ترویج تحریم کالاهای فرانسوی و سایر کشورهای مشابه شدند.
نهاد رهبری و بسیج اساتید دانشگاه پیام نور، با ارسال بیانیه ای اهانت رئیس جمهور فرانسه به پیامبر (ص) را محکوم کردند، این اساتید خواستار ترویج تحریم کالاهای فرانسوی و سایر کشورهای مشابه شدند.
آزادی بیان مفهومی است که ذیل مفهوم آزادی قرار میگیرد. علمای علم حقوق آزادی بیان را مقید به حقوق افراد و مولفهای برای امنیت و آسایش تعریف کردهاند.
مرگ یک جوان مشهدی، ضرب و شتم دختر آبادانی، ادامه جلسات دادگاه محمد امامی متهم پرونده بانک سرمایه و... از اخبار حقوقی و قضایی ایسنا در هفته گذشته بود.
سخنگوی شورای نگهبان نوشت: نفرت پراکنی دولت فرانسه در توهین به مقدسات مسلمانان مصداق بارز نقض حقوق بشر است.
تهران - ایرنا - سخنگوی شورای نگهبان در توییتی نسبت به اظهارات اخیر ضد اسلامی امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه واکنش نشان داد و گفت: نفرت پراکنی سیستماتیک دولت فرانسه در توهین به مقدسات مسلمانان، مصداق بارز نقض حقوق بشر است.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: نفرت پراکنی سیستماتیک دولت فرانسه در توهین به مقدسات مسلمانان مصداق بارز نقض حقوق بشر است.
دبیر ستاد حقوق بشر ایران در نامه به دبیر کل و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل با انتقاد از رویکرد مغرضانه گزارشگر ویژه، با ارائه مجموعهای از دلایل، استدلال کرد این گزارش وجاهت ندارد.