نماز جمعه
نماز جمعه
امام جمعه تهران گفت: این چه منطقی است که چون مشکلات داریم در انتخابات شرکت نکنیم؟ اتفاقا چون مشکلات داریم باید در انتخابات شرکت کنیم.
آیتالله صدیقی با اشاره به اینکه مشارکت ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن نسبت به سالهای قبل بیشتر بود، این حضور را اقتدارمدارانه، عزتساز و مقابله صریح با جبهه تبلیغاتی دشمن دانست.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: حتی برای آنها که انگیزه مذهبی ندارند، اما امنیت، آسایش اجتماعی و روانی و رفع مشکلات اقتصادی را میخواهند، این موضوعات از مسیر حضور در انتخابات میگذرد. از طرفی کدام کشور در دنیاست که مشکلات نداشته باشد؟
حجتالاسلام کاظم صدیقی گفت: چون مشکلات داریم باید در انتخابات شرکت کنیم، انتخابات نفس جدید است و حضور مردم گرهگشاست.
امام جمعه موقت تهران گفت: انتخابات نشان میدهد ملت در حیات سیاسی و اجتماعی مرگ پذیر نیست و این علامت زنده بودن ملت است.
رئیس جمهور در پیامی درگذشت پدر همسر داود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه را تسلیت گفت.
رئیس ستاد انتخابات تهران از رقابت 3 هزار و 898 نفر در تهران برای حضور در مجلس دوازدهم خبر داد.
رئیس دولت سیزدهم ظهر امروز در جمع نمازگزاران روز جمعه حضور پیدا کرد.
اما جمعه موقت تهران گفت: انتخابات نشان میدهد ملت در حیات سیاسی و اجتماعی مرگ پذیر نیست و این علامت زنده بودن ملت است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبههای این هفته نماز جمعه طی سخنانی اظهار داشت: خداوند چیزی در وجود انسان نهادینه کرده است که بعد از پایان ماموریت دنیوی از ما گرفته میشود و این یک نعمت موهبتی است. وی افزود: خداوند متعال بشر را به نعمت عقل ممتاز کرده است و این همان حجت درونی انسانها در این دنیا است. حجت الاسلام صدیقی ادامه داد:...
رئیس دولت سیزدهم در نماز جمعه امروز تهران حاضر شد.
رئیس جمهور ظهر امروز در نماز جمعه تهران حضور پیدا کرد که تصویری از آن را در ادامه مشاهده خواهید کرد.
شماره 431 هفتهنامه خط حزبالله با عنوان «اتحاد و امید به افق فجر انقلاب» منتشر شد.
علی بیزه، عضو مرکز مقابله با منافقین در دهه 60 می گوید؛ خیلی از خانههای تیمی منافقین به واسطه دستگیری افرادی کشف میگردید که خودشان یکی از اعضای آن خانه تیمی بودند.
«علی بیزه» از رزمندگان حاضر در هشت سال جنگ تحمیلی که در دهه 60 نقش موثری در شکلدهی و ساماندهی مرکز عملیات کمیته مرکزی برای مقابله با خانههای تیمی منافقین در تهران را داشت، به جماران گفت: {مجاهدین خلق} از اینکه بیایند در حکومت شریک بشوند، یا وزارتخانهای را بگیرند و یا در یک قسمتی از حکومت همراه باشند، راضی نبودند. اینها دنبال کل حکومت بودند؛ چون اصلا روح سازمانیشان اینجوری بود؛...