شنبه 1 آذر 1404

نمایشگاه ملی وقف گشایش یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نمایشگاه ملی وقف گشایش یافت

تهران - ایرنا - همایش ملی یاوران وقف و نمایشگاه وقف سازمان اوقاف و امور خیریه روز چهارشنبه با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و نماینده ولی فقیه و ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا از نمایشگاه ملی وقف، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی نماینده ولی فقیه و ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه پس از مراسم افتتاحیه با حضور در نمایشگاه، از غرفه های علمی و فناوری آن دیدن کردند.

حجت الاسلام و المسلمین خاموشی در این مراسم با تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) گفت: میزبان شرکت های دانش بنیان هستیم که طرف قرار داد سازمان اوقاف هستند.

وی افزود: در این مجموعه تلاش هایی کلانی به نمایش در آمده است. اوقاف دولتی و خصوصی نیست و اوقاف شاخه دیگری از کارهای کشور است که تعریف قانونی و شرعی دارد.

رییس سازمان اوقاف تصریح کرد: وظیفه داریم وقف را حفظ و صیانت کنیم و نگذاریم به فروش برسد تا به نیات واقف عمل شود.

خاموشی درباره اقدامات اوقاف در زمان کرونا گفت: در شیوع بیماری کرونا، مجموعه اوقاف و بقاع خدماتی به کشور رساندند، در بقاع متبرکه کمک های مومنانه به نیازمندان انجام شد.

وی افزود: هیات امنای بقاع نیازمندان را شناسایی کرد و به نیات واقفان عمل شد. 30 میلیون ماسک و یک میلیون بسته بهداشتی تولید شد. به بیمارستانها کمک شده و برخی تکمیل و حتی به دولت کمک شد. در تهران دو بیمارستان با تخت های جدید برای کرونایی ها تهیه شد.

خاموشی گفت: امروز وقف توسعه پیدا کرده و وقف های جدید به مانند وقف پول امکان پذیر است. امروز در بازار بورس سهام مبادله می شود و وقف سهام هم امکانپذیر است. هر کسی با هر توانی می تواند واقف باشد.

وی افزود: استفاده از ظرفیت های اوقاف در فناوری های علمی صورت گرفته و در صنایع دفاعی، دانش بنیان ها ورود داشته ایم. در بهداشت و درمان شرکت های دانش بنیان قله های بلندی را فتح کردیم؛ اینها سرمایه های کشور هستند.

رییس سازمان اوقاف خاطر نشان کرد: از دولت محترم می خواهیم از شرکت های دانش بنیان حمایت کند تا تجاری سازی آن صورت بگیرد. جوانان را حمایت کنند تا قله های علم و فناوری فتح شود.

همچنین در این مراسم از ساختمان نمایشگاه وقف با حضور شرکت کنندگان رونمایی شد.

*س_برچسب‌ها_س*