نماینده قوه قضائیه در شورای نظارت بر صدا و سیما مشخص شد
رئیس قوه قضائیه نماینده این قوه را در شورای نظارت بر صدا و سیما منصوب کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام اژهای رئیس قوه قضاییه و رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما، حجتالاسلام محمد مصدق را به عنوان نماینده این قوه در شورای نظارت بر صدا و سیما معرفی کرد.
وی در بخشی از حکم این انتصاب آورده است: نظر به سوابق و تجربیات جنابعالی در اجرای اصل 175 قانون اساسی به موجب این ابلاغ به عنوان نماینده قوه قضاییه در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب میشوید.
چندی پیش نیز آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در اجرای بند (1) ماده (1) و ماده (2) قانون نحوه اجرای اصل (175) قانون اساسی در بخش نظارت مصوب 1370,7.11 مجمع تشخیص مصلحت نظام آقایان «محمدمهدی اسماعیلی» و «محمدحسین صفارهرندی» را به نمایندگی در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
پیش از آن حسامالدین آشنا و علیرضا معزی نمایندگان سابق قوه مجریه در شورا بودند.
سیداحسان قاضیزاده هاشمی و بیژن نوباوه هم به انتخاب قوه مقننه در شورای نظارت حضور دارند.
محمدحسین صوفی نمایندگی سازمان صدا و سیما را در این شورا بر عهده دارد و طی مصاحبهای با خبرنگار تسنیم از ادامه این نمایندگی خبر داده است.
او دبیر شورای نظارت است و درباره ادامه این سمت نیز میگوید: کماکان این مسئولیت را برعهده دارم تا اعضاء تشکیل جلسه دهند و انتخابات برگزار شود. شاید آن موقع این مسئولیت دوباره برعهده اینجانب گذاشته شد و شاید هم فقط به عنوان عضوی از شورا باقی بمانم.
صوفی چندی پیش نیز با حکم عزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به عنوان رئیس کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران منصوب شد.
شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نهادی برای نظارت بر سازمان صدا و سیما است که بر اساس اصل 175 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است.
این شورا را نباید با «مرکز نظارت و ارزیابی سازمان صدا و سیما» که زیر نظر رئیس سازمان صداوسیما کار میکند، اشتباه گرفت.
وظایف این شورا عبارت است از:
1- نظارت بر حسن انجام تمامی امور سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و تذکرات لازم در مورد تخلفات و انحرافات جهت اصلاح امور مذکور
2- نظارت بر سیاستهای اجرایی که در نظر است در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به مرجله اجرا در بیاید و اعلام نظر اصلاحی شورا به رئیس سازمان
3- نظارت بر حسن اجرای قوانین مربوطه در سازمان صدا و سیما
4- نظارت بر ایجاد و یا انحلال هر بخش، واحد، شعبه و دفاتر نمایندگی در سازمان
5- نظارت بر انعقاد قراردادها و خریدهای داخلی و خارجی سازمان
6- نظارت بر سایر اموری که سازمان طبق قانون بر عهده دارد و انجام میدهد.
7- گزارش منظم و مستمر از جریان امور در سازمان به مقام معظم رهبری و قوای سه گانه جمهوری اسلامی ایران
بازگشت چهرههای محبوب و خاطرانگیز به تلویزیون / اولین گزینه "آقای حکایتی"! جبلی: برای ساخت سریال حاج قاسم کوتاهی شده است / برنامههای بسیاری برای "سرگرمی سالم" مردم داریم سریال «حکم رشد» با حضور ثریا قاسمی نصف شد