یک‌شنبه 2 آذر 1404

نمایندگان مردم همدان بر لزوم عدالت در وصول مالیات تاکید کردند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نمایندگان مردم همدان بر لزوم عدالت در وصول مالیات تاکید کردند

همدان - ایرنا - نمایندگان شهرهای مختلف استان همدان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم عدالت در وصول مالیات تاکید کردند و معتقدند در شرایط اقتصادی کنونی باید رعایت حال مردم را کرد.

نماینده مردم تویسرکان شامگاه شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: تحریم‌های ظالمانه مشکلات زیادی را برای کشور ایجاد کرده و شرایط کشور از نظر اقتصادی ظالمانه است.

محمدمهدی مفتح افزود: در ماه‌های پایانی سال 98 و آغازین ماه‌های سال جاری که ویروس کرونا موجب تعطیلی مشاغل شد، چگونه از مردمی که شغل و درآمد ندارند، مالیات گرفته شد.

وی اظهار داشت: وقتی مردم درآمد ندارند باید رعایت حال آنان را کرد و این حمایت، همت و توجه اداره مالیاتی را می‌طلبد.

نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت نیز گفت: در موقعیتی که حال مردم خوب نیست باید با هماهنگی و اتحاد بخش عظیمی از مشکلات را برطرف کنیم.

حمیدرضا حاجی‌بابایی با تاکید بر جهش تولید اظهار داشت: باید سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کرد و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب در توسعه کشور و جهش تولید گام برداشت.

نماینده مردم نهاوند در خانه ملت نیز گفت: 140 هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی کشور پیش‌بینی شده است.

علیرضا شهبازی افزود: بسیاری از افراد درآمد نانوشته دارند و باید مالیات از آنها گرفته شود.

وی اظهار داشت: در دریافت مالیات به قشر ضعیف فشار نیاوریم بلکه از کسانی که فرار مالیاتی با دزآمدهای بالا دارند باید مالیات کسب کرد.

*س_برچسب‌ها_س*