شنبه 10 آذر 1403

نمایندگان کنگره آمریکا خواستار کنارگذاشتن دیپلماسی با ایران شدند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نمایندگان کنگره آمریکا خواستار کنارگذاشتن دیپلماسی با ایران شدند

جمهوری خواهان کنگره آمریکا در حال تجدید فشارها بر روی دولت بایدن برای کنار گذاشتن مسیر دیپلماسی با ایران هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فری بیکن، جمهوری خواهان کنگره آمریکا در حال تجدید فشارها بر روی دولت بایدنبرای کنار گذاشتن مسیر دیپلماسی با ایران هستند. گفته شده این اقدام از سوی جمهوری خواهان در پی حمله پهپادی اخیر به پایگاه نظامی آمریکا در سوریه صورت گرفته است.

این گزارش، فشارها بر دولت بایدن را براساس نامه‌ای عنوان کرده که روز پنجشنبه از سوی نمایندگان جمهوری خواه به کاخ سفید فرستاده شده است.

در همین ارتباط گفته شده که 17 عضو جمهوری خواه کنگره به رهبری بریان استیل، نماینده ویسکانسین، دولت بایدن را متهم کرده‌اند که حملات تهاجمی رو به افزایش ایران علیه آمریکا و متحدان واشنگتن در خاورمیانه را با هدف بازگشت به توافق هسته‌ای 2015 نادیده می‌گیرد.

امضاءکنندگان این نامه با اشاره به حمله اخیر به پایگاه آمریکا در سوریه می‌گویند: در زمانی که تنش‌ها در خاورمیانه تشدید می‌یابد این اقدام، پیام خطرناکی به دوستان و دشمنان ما ارسال می‌کند که ما به برداشتن تحریم‌ها و مذاکره با بزرگترین کشور حامی تروریسم می‌پردازیم در حالی که آنها به ما حمله می‌کنند. این حمله یادآور دیگری است که دولت شما با اولویت‌های اشتباهی برای وارد شدن به توافق هسته‌ای ایران تنظیم شده است. اگر ایران تمایل داشته باشد تا با چنین رفتاری در حالی که مذاکرات در حال انجام بوده، رفتار کند، احترامی که آنها برای هر توافقی که حاصل می‌شود زمانی که جوهر آن خشک شود را تصور کنید. ما شاهد این هستیم که ایران به نیروهای آمریکایی و متحدان ما در خاورمیانه حمله می‌کند حال آنکه فعالیت‌های هسته‌ای خود را افزایش می‌دهد.

در ادامه این نامه آمده است: این تهدیدات ادامه دارد و دولت شما به تضعیف توانایی ما برای مبارزه با رژیم ایران از طریق برداشتن تحریم‌های آمریکا ادامه می‌دهد.

ایران اخیرا با آغاز مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی، در روز 8 آذرماه در وین، موافقت کرده است حال آنکه تاکید می‌کند که هدف مذاکره، حرف زدن محض نیست؛ بلکه حصول توافقی ملموس و احترام به منافع متقابل است.

انتهای پیام /