نمره قبولی وزارت آموزش و پرورش در سالتحصیلی گذشته
![نمره قبولی وزارت آموزش و پرورش در سالتحصیلی گذشته](https://cdn.isna.ir/d/2019/09/18/3/57945158.jpg)
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: کیفیت آموزشی در سالتحصیلی گذشته با وجود مشکلات ناشی از شیوع کرونا ارتقاء پیدا کرد که این یک شاخص بسیار مهم برای دستگاه تعلیم و تربیت است.
مهرزاد حمیدی چهارشنبه 29 مردادماه در جلسه شورای معاونان استان همدان که روسای شهرستان ها، نواحی و مناطق نیز به صورت ویدئو کنفرانس در آن حضور داشتند، با اشاره به اینکه آغاز سالتحصیلی امسال در شرایط متفاوتی است، اظهار کرد: سال گذشته 70 درصد محتواهای آموزشی تدریس شده بود که با پدیده کرونا مواجه شدیم و آموزش و پرورش به عنوان یک سازمان بزرگ نشان داد که باوجود گستردگی سازمانی، از چابکی و پویایی برخوردار است.
وی با اشاره به آموزش های تلویزیونی و راه اندازی شبکه شاد در سطح وسیع، تصریح کرد: شبکه شاد به عنوان یک دستاورد بزرگ آموزش و پرورش در یک وضعیت بحرانی شکل گرفت و تکامل پیدا کرد و امروز به عنوان یک ابزار خوب در اختیار دستگاه تعلیم و تربیت قرار دارد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه امسال از نقطه صفر و از ابتدای سالتحصیلی با کرونا مواجه هستیم، افزود: این وضعیت نیازمند تدبیر، نظارت، خلاقیت، اقدام و پیگیری متفاوتی است.
حمیدی با بیان اینکه در سالتحصیلی گذشته وزارت آموزش و پرورش توانست در مواجهه با کرونا نمره قبولی بگیرد، تصریح کرد: معلمان به صورت خودجوش و نظام آموزشی به شکل سازمان یافته برنامه ها را دنبال کردند و کیفیت آموزشی با وجود مشکلات ناشی از شیوع کرونا ارتقاء پیدا کرد که این یک شاخص بسیار مهم برای دستگاه تعلیم و تربیت است.
وی تأکید کرد: این اعتبار و آبرو برای نظام آموزش و پرورش باید حفظ شود و در سالتحصیلی جدید موفقیت ها استمرار داشته باشد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال باید زنده و پویا بودن آموزش و پرورش کشور بار دیگر به اثبات برسد و نشان دهیم که در هر شرایطی مأموریت خود را با موفقیت انجام می دهیم.
پوشش تمام دانش آموزان در فرآیند تعلیم و تربیت
حمیدی با تأکید بر پوشش تمامی دانش آموزان در فرآیند تعلیم و تربیت، اظهار کرد: ما باید اطمینان پیدا کنیم که حتی یک دانش آموز از جرگه آموزش مغفول نماند و همه از نعمت تعلیم و تربیت بهرهمند شوند.
وی خاطرنشان کرد: همفکری، هماهنگی و همدلی در مجموعه آموزش و پرورش نقش مهمی در پیشبرد مأموریت ها دارد و اعتبار دستگاه تعلیم و تربیت را بالاتر می برد.
حمیدی مشارکت والدین را یکی از محورهای ارزشمند سالتحصیلی گذشته ذکر کرد و افزود: این مهم در سالتحصیلی جدید باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به موفقیت های آموزش و پرورش استان همدان، گفت: این استان در بحث پروژه مهر و آمادگی برای سالتحصیلی جدید پیشرفت های خوبی داشته و اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است.
اقدام ارزشمند همدان در ثبت نام الکترونیکی دانش آموزان
حمیدی ثبت نام الکترونیکی دانش آموزان در همدان را یک اقدام ارزشمند خواند و تصریح کرد: این مهم می تواند به عنوان یک تجربه موفق در سطح گسترده عملیاتی شود.
وی با اشاره به این که مانور بازگشایی و سازماندهی در سطح استان یک کار ابتکاری است، یادآور شد: این اقدام زمینه را برای بازگشایی مطلوب مدارس به خوبی فراهم می کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز گفت: از تمام امکانات و ظرفیت ها برای سالتحصیلی جدید استفاده کرده ایم و با توجه به سناریوهای پیش بینی شده توسط وزارت متبوع، تمهیدات لازم متناسب با وضعیت های مختلف اندیشیده شده است.
محمد پورداود با اشاره به اینکه در روش های تربیتی باید به هر دو جنبه روح و جسم نگاه کنیم، اظهار کرد: نقطه شروع تربیت این است که مربی استعداد های متربی را بشناسد گاه این بالقوه بودن در جسم است و گاه در روح که هر دو باید به شکوفایی و تعالی برسند و ورزش سهمی از این بستر هاست.
وی با اشاره به اهداف ساحت تربیت زیستی و بدنی سند تحول بنیادین، مطرح کرد: درک ویژگی های زیستی و پاسخگویی مسئولانه به نیازهای جسمی و روانی خویش، تلاش پیوسته برای حفظ و ارتقای سلامت بهداشت جسمی و روانی خود و دیگران بر اساس نظام معیار اسلامی، بصیرت نسبت به سبک زندگی انتخاب شده و ارزیابی پیامدهای آن درباره خود، جامعه و طبیعت بر اساس نظام معیار اسلامی، تلاش فردی و جمعی برای حفظ و ارتقای سلامت و ایمنی افراد جامعه در سطح ملی و جهانی، کوشش مدام فردی و جمعی برای حفاظت از محیط زیست و احترام متقابل به طبیعت بر اساس نظام معیار اسلامی از جمله این اهداف است.
پورداود با بیان اینکه دستگاه تعلیم و تربیت کشور با برنامه های اثرگذار خویش تحولات شگرفی را در راستای ساحت زیستی و بدنی به وجود آورده است، ادامه داد: برگزاری المپیاد ورزشی درون مدرسه ای، راه اندازی کاروان ورزشی با توزیع اعتبار قابل توجه، مدرسه پویا، کلاس درس تربیت بدنی، طرح پایش وزن کوله پشتی دانش آموزان و طرح کوچ (کنترل وزن و چاقی دانش آموزان) از جمله این فعالیت های ارزشمند است.
وی مطرح کرد: در قسمت ورزش دانشآموزی نیز برنامه های مهمی چون استقرار هیئت ورزش دانش آموزی و توسعه استعدادیابی، راه اندازی مدرسه قهرمان، مدرسه میزبان در برگزاری مسابقات دنبال شده و در قسمت سلامت اجرای برنامه وارنیش فلوراید تراپی، اجرای طرح سلامت دهان و دندان عاری از پوسیدگی پایه ششم، ارتقای بهداشت و ایمنی در مدارس، حفاظت از محیط زیست و مدیریت مصرف آب و انرژی در مدارس، فعالیت طرح دادرس و المپیاد آماده، اجرای برنامه تشکل دانش آموزی (سفیران سلامت) و برگزاری جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی را شاهد بودیم.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان، مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای بازگشایی مدارس در استان، تصریح کرد: از تمام امکانات و ظرفیت ها برای سالتحصیلی جدید استفاده کرده ایم و با توجه به سناریوهای پیش بینی شده توسط وزارت متبوع، تمهیدات لازم متناسب با وضعیت های مختلف در سطح استان اندیشیده شده است. انتهای پیام